reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Cześć Baby:-)

Kasiulec - tort rewelacja! bardzo, bardzo na miejscu:-D
Madzia - całuski i życzenia dla córeczki, jaki prezent kupiłaś? Pochwal się!
Zając - no wreszcie wróciłaś, traumatyczny ten wyjazd pewnie był, przynajmniej sam początek, ale chwal się!!!
Zaniepokojona - dzisiaj są wyniki? Dobrze pamiętam? O której?
Passingby - wkładki jak Madzia pisała kup, i tak Ci się zaraz przydadzą;-) a i nie martw się jakoś wybitnie, większość z nas jest traktowana jako terrorystki w zakresie sprzątania, mój M jak pomyśli, że od stycznia przez pół roku będę podobną faszystką pod względem czystości jak przy 1ym dziecku to już się boi:rofl2::-D:rofl2: hehhehehee Porządek Musi Być!

reklama

Badaicka wszystko najlepszego dla córci

Cześć Baby:-)
Madzia - całuski i życzenia dla córeczki, jaki prezent kupiłaś? Pochwal się!
Kochana pozwoliliśmy paulinie wybrać samej prezent :tak::-D
Z całego sklepu z zabawkami wybrała sobie plecaczek ze stelarzem na kółkach małe pudełko kredek i branzoletkę :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: fajnie co?

Teraz znikam kochane muszę isc powiesic pranie i na chwile do sasiadki a potem szybciorem do mamy,bo juz powinna byc po tej kolonoskopii

moge powiedzieć że jestem z wami cały czas siedziałam na tym wątku w krzaczkach;-)a nieodzywałam się bo wolałam jak minie burza no i troche poczułam się tu niechciana i tak dziwnie już mi było tu pisać:sorry2:

Patrysia przepraszam jesli gdzies tam Cie urazilam ale chcialam wyrazic swe zdanie.. moze za duzo napisalam bo takze jakos dziwnie sie tu czuje

Ostatnia edycja:
Patrysia przepraszam jesli gdzies tam Cie urazilam ale chcialam wyrazic swe zdanie.. moze za duzo napisalam bo takze jakos dziwnie sie tu czuje

ja też za duzo słów powiedziałam :zawstydzona/y:dlatego odczekałam jak minie to wszystko;-)także też przepraszam:tak:

BADAICKA właśnie zauważyłam że córcia ma dzisiaj urodzinki WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

Cześć Dziewczynki :-) Czy u Was też jest taki upał? Normalnie wymiękam, a jeszcze muszę iść robić obiad i na samą myśl mi się robi słabo ;-)

Witajcie Dziewczynki:-)

Dziś mam .... .... urodzinki;-) i zapraszam to kosztowania tortu;-) wybrałam najbardziej adekwatny do mojej sytuacji:-):-):-) może mało urodzinowy ale....
Kasiu, wszystkiego naj! Spełnienia wszystkich, nawet tych najskrytszych marzeń!

Witam się Baboki moje Kochane????
Tęskniłyście za mną???????????????????????????? Ja za Wami bardzo;-)
Ale odpoczęłam, wybyczyłam się, i pięknie opaliłam:-) Akumulatory naładowane:-)
A teraz bardzo Was proszę o jakiś skrót tego co się działo, kto ma fasoleczki bo ja nie dam rady nadrobić prawie 300 stron:-:)-(
Cześć Zajączku :-) Super, że wypoczęłaś :-) Tęskniłyśmy bardzo :-D:-D:-D

Madziu, sto lat dla Twojej córci :-)

Pamięta mnie ktos jeszcze??
No, ba, a jak byśmy mogły nie pamiętać???:-)

:-):-) FOtkę mam nową:tak: Ruszal się malec jak nie wiem co:-DSzalał tak, że aż lekarz się śmiał:tak::-D Upławy minęły także wszystko jak na razie oki:tak: Wczoraj zaliczyłam pierwszy raz kibelek ale tylko raz:tak:i to dlatego że śniadanka nie zjadłam przed wyjściem raniutko do Kościoła:tak:

Śliczna dzidzia Kochana :-)

reklama
Do góry