reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

a, jeszcze ze dwie:)
1. Widok z naszego balkonu w nocy
2. przy drinusiu i oglądaniu folkloru egipskiego

Załączniki

• P8100517.jpg
    P8100517.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 41
  • P8130620.jpg
    P8130620.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 48
reklama
ile ci do porodu olu zostało

Nie no przeciez mi nic jeszcze nie wycieka :-D pytalam o laktacje w zwiazku z postem passingby :-D

Ja lapie !!!!!!!!!!
c027.gif
Mniaaaaam, mam nadzieje ze zarazliwe niczym swinska grypa :-D

Kochana, 1 piwko dziennie wcale nie musi prowadzic do alkoholizmu. We Francji, Wloszech, Hiszpanii codziennie sie pija wino do obiadu a caly narod nie jest alkoholocki

Wypraszam sobie te swinska grype :-D;-)

To winko sie pije mocno rozcienczone, wiec prawie w ogole nic po nim nie czuc. Mnie chodzi z piwem o to, ze mam wrazenie, ze moj M nie ma w niczym umiaru - jak pije cole to hektolitrami, jak je cukierki to garciami, jak je chipsy to od razu 5 paczek jedna za druga (reka mu chodzi paczka-usta non stop) - tak samo z piwem (dobrze, ze na wódę nie pozwalam) jak sie z kims spotkamy - dopoki ten ktos proponuje albo dopoki jest czas, to M bedzie latal po kolejne szklanki :crazy: Ja po prostu nie moge miec do niego zaufania pod tym wzgledem. Najgorzej tez ze takie picie co wieczor staje sie przyzwyczajeniem - 'nie mam co robic to otwieram piwko i siadam przed tv' :baffled: Gdybym go nie hamowala to po tym jednym piwku byloby nastepne i nastepne a potem winko i nalewka :baffled::wściekła/y:

Sylwia .. skoro nie będzie dobrze to po co wogóle byc z takim człowiekiem.. ja dla jego dobra bym go ubezwłasnowolniła i wtedy na leczenie. Innej drogi nie ma. No chyba, że rozwód.:no:

Witam kiedy sie zorientowłaś że jesteś w ciązy i jakie miałaś objawy bo ja dzis lece po test ale nie wiem czy warto sie łudzić :baffled:

a juz pisalam kiedys, nudne rzeczy w sumie...... wlutowuje rezystorki na płytki i paski ledowe..... ogólnie na końcu powstanie z tego ekran LED :tak:
zajączku ale ekstra fotki!!! pozazdroscic tylko!!!!!
Marzenko, nie zazdrość, tylko dupka w troczki, M. za fraczki i na urlop. My na prawdę nie zapłaciliśmy Bóg wie ile. Pojechaliśmy na last minut.

a juz pisalam kiedys, nudne rzeczy w sumie...... wlutowuje rezystorki na płytki i paski ledowe..... ogólnie na końcu powstanie z tego ekran LED :tak:

No tak, to faktycznie wyglada na kolchoz :-D

Witam kiedy sie zorientowłaś że jesteś w ciązy i jakie miałaś objawy bo ja dzis lece po test ale nie wiem czy warto sie łudzić :baffled:

Masz jakies objawy? Spoznia sie @?

okres miałam 2 tyg temu mam mdłości zawroty głowy bóle głowy senność a i moje kochanie nieco inaczej pachnie jestem na zapachy wyczulona

Hm w sensie, ze okres byl, ale podejrzewasz, ze to bylo tylko krwawienie a nie prawdziwa @? Roznilo sie to-to czyms od poprzednich okresow?

Zreszta kurcze kobieto jak masz watpliwosci to idz do apteki i za 20 minut bedziesz wiedziala co i jak. Jesli jestes w ciazy, to to przynajmniej 5-6 tydzien, wiec test powinien Ci wyjsc o dowolnej porze dnia.

okres miałam 2 tyg temu mam mdłości zawroty głowy bóle głowy senność a i moje kochanie nieco inaczej pachnie jestem na zapachy wyczulona
jesli mialas okres 2 tyg temu to nie mozliwe zebys byla wciąży, a raczej masz dni plodne wlasnie..... teoretycznie.....
chyba ze jestes gdzies juz w 6 tyg i ten okres sprzed 2 tyg to byl juz w trakcie ciąży.......

reklama
Witajcie:-)
Wpadłam tylko na chwilkę bo M musi zająć komputer( jest na urlopie ale oczywiście w pracy muszą mieć coś na już i musi dziś to zrobić- nie muszę chyba mówić jak jestem zła:crazy::crazy:)

Badaicka pamiętam, że mam napisać, jak mnie tylko puści do komputera to wszystko napiszę ;-);-)

Katarzynka1979 wszystkiego naj:-D:-D

Doświadczone - co ja mam z tym zrobic??????:crazy:
Broń boże nie odciągaj pokarmu. Trzeba kupić wkładki laktacyjne.

Ja tez ciebie pamiętam:) i Lilu i Kingus,mam nadzieje ze pokrótce przypomnicie co sie u Was przez ten czas działo. Ano staram sie o drugie malenxtwo,
Myślałam, że się przewidziałam :-D:-D:-D
Witaj na "starych śmieciach":-):-):-)

Kochane wszystkie Was ściskam i żałuje, że nie mogę posiedzieć dłużej.
Marzenixx, Lilu :*

Do góry