Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć Romeczko, jaki znowu dołek??? jeszcze tydzień laby masz przecież![]()
oj na brak zajec to ja nie narzekam,non toper cos robie gdzies jestem...poprostu jest tak fajnie ze sie wracac nie chce..do roboty i rutyny
Urlop a Ty masz czas na dolek? Nudzi Ci sie tam?![]()
oj na brak zajec to ja nie narzekam,non toper cos robie gdzies jestem...poprostu jest tak fajnie ze sie wracac nie chce..do roboty i rutyny

Mysle, ze nie ma sie co zadreczac, skocz po test i po sprawie... Ja tez nigdy nie lubilam robic testow, bo mnie dolowal widok jednej kreski, ale w Twojej sytuacji trzeba byc silna... Moze pogadaj z M i zrobicie razem?

Katarzynko sto lat!! Oby maleństwo zawsze było zdrowe i śliczne!
I życzę Ci spotkania prawdziwego księcia z bajki. Bo ten poprzedni to chyba z jakiegoś horroru był :-)
Badaicka dużo buziaków dla Paulinki z okazji urodzin.
Ja nie mam pojęcia jakie kupować dzieciom prezenty jak patrzę na to , co one same sobie wybierają;-)
Daj znać co u mamy!
Sylwuś Ja nie jestem wierząca, więc modlić się nie będę. Ale trzymam kciuki,żebyś to wszystko wytrzymała i podjęła słuszną decyzję.
Zajączku miło Cię widzieć. Nie za dobrze Ci tam było, co???:-):-):-)
Dobrze,że odpoczęłaś.
Kaprycha cholero jedna Ty! Ja się szlajam? To Ty wpadasz tu tylko jak zupę spieprzysz :-)
Szafirek schody już są, więc nie jest źle!!!:-)
A widok jak z Turcji- tam wszyscy mają w oknach i drzwiach jakieś szmaty powieszone! Oczywiście rozumiem,że w Twoim przypadku to są drzwi:-):-):-)
Ja dziewczynki witam się z Wami w drugim trymestrze i o półtora kg cięższa.
Zdjęcie nie jest najlepszej jakości, bo sama je sobie robiłam
Ja dziś w krzakach tradycyjnie. Piorę , sprzątam, gotuję. Jakoś tak mnie naszło. No ale tyle okazji do świętowania,że musiałam pojawić się na chwilkę. Pozdrawiam Was wszystkie i buziaki.

zdjęcia cudowne - ale jakie Ty masz NOGI

taaaaakie długie
Kasiu - wszystkiego najlepszego i spełniena marzeń - i cudownego dzieciaczka:-)Witajcie Dziewczynki:-)
Dziś mam .... .... urodzinki;-) i zapraszam to kosztowania tortu;-) wybrałam najbardziej adekwatny do mojej sytuacji:-):-):-) może mało urodzinowy ale....
Witaj Eve - gdzie Ty byłaś, jak Ciebie nie byłoCześć babeczki :-)

wtedy łatwo zginąć w tłumie;-)
moim zdaniem wstrzymaj się z testowaniem do terminu spodziewanej @
Mari - trzymam ckiuki - M pilnuje dni płodnych, to musi się udać;-)Witam Kobitki
Melduje sie ze zyje starania o fasolke trwaja nadal, testuje pod koniec miesiaca. Dam Wam znac co i jak.
Justyna - i dobrze, że nie zrobiłaś zabieguNa Usg miałam troche powiększone endomedrium (czyli cosik tam było) ale jeden z lekarzy który mnie badał powiedził że on by nie robił. Po następnej @ powinno byc wsio ok.
nooo:-):-)
natomiast do końca nie rozumiem tego z endometrium - jk za duze to moze oznaczać, ze fasolka była??? Hanka przecież ostatnio miała duże endo, a wcześniej ten test z cieniem cienia
M chociaż trochę oswojony już z ciążą??? 
Jak możesz tak pisać - oczywiście, że nie pamięta nikt, hmmmm, Czy Ty może jesteś Bernadka???;-)Pamięta mnie ktos jeszcze??

Hanka pisała kiedyś o papryce surowej i pomarańczach - karm M
Sylwia - zgadzam się z dziewczynami - albo ubezwłasnowolnić czasowo i wysłać na przymusowe zamknięte leczenie, albo odejść...:-( przykro mi:-(Witam Dziewczynki,
Kroptusiu - podziwiam, ze Ty jeszcze w dwupakuWitajcie Kochane,
Dzieki za pamiec jak mnie nie bylo...u mnie juz lepiej....
napisz po wizycie u lekarza:-)

i to nie jedną - to juz masowa produkcja

ja też:-) Co do zimnawego morza.... chyba nigdy nie będzie tak zimne jak Bałtyk w wakacje w PolsceZajączku - super zdjęcia, musiało być fajnie, mnie się moje wakacje z tamtego roku przypomniały..... też było super, myśmy pojechali w maju, temperatura była fajna, chociaż morze to było zimnaweuwielbiam wakacje...........
![]()
:-):-) Cześć Ciężarówko moja:-):-)
Zajączku miło Cię widzieć. Nie za dobrze Ci tam było, co???:-):-):-)
Dobrze,że odpoczęłaś.
Ja dziewczynki witam się z Wami w drugim trymestrze i o półtora kg cięższa.
Ja dziś w krzakach tradycyjnie. Piorę , sprzątam, gotuję. Jakoś tak mnie naszło. No ale tyle okazji do świętowania,że musiałam pojawić się na chwilkę. Pozdrawiam Was wszystkie i buziaki.
Ale brzusio maleńki
(ja mam większy bez ciąży;-)). Jak ten czas zapierdzela....Ja dziewczynki witam się z Wami w drugim trymestrze i o półtora kg cięższa.