Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zajączku i Andzia dla kontrastu zrobię zdjęcie po kolacji:-) Takiego na pewno nie macie![]()

:-):-):-)

Teraz to chyba trochę podkoloryzowałaś:-):-):-)
![]()
powiem tak jak i jeden taki drugi moze byc uszkodzony tego sie mozesz nie dowiedziec.. poza tym jesli zaczelas mierzyc jednym to do konca cyklu powinnas pozostac przy tym.. cos mi sie obilo o uszy ze rteciowy Ci sie popsuł? wiec skad pewnoscze tym razem nie wskazal zle..
jesli chodzi o to ze rteciowe sie nie moga zepsuc to powiem tak mam dwa i jeden uzywalam do mierzenia w pochwie a drugi byl dla calej rodziny do mierzenia pod pachą.. i kiedys sie zgubil ten rodzinny wiec oddalam swoj bo juz nie potrzebowalam, mialam juz elektroniczny, okazalo sie ze dwa termometry rteciowe pokazywaly co innego.. jeden rodzinny goraczke a drugi ze czlowiek zdrowy okazało sie ze faktycznie oszukiwal ale jako do mierzenia w pochwie chyba sie nadawal bo jak porownuje wykresy rteciowego do elektronicznego wygladaja podobnie..

tylko nie wiem dlaczego byłaby aż taka różnica w tempce. No nic ten wykres i tak jest do bani bo nawet jak któryś szfankuje to i tak do dupy w najważniejszym momencie.
to sa wyniki mojego M proszę Was powiedzcie mi cos bo mi to nic nie mówi
Objętość 7,1 ml
OCENA MIKROSKOPOWA -
Ocena ruchu plemników: -
Szybki postępowy (a) 12 %
Wolny postępowy (b) 2 %
Nieprawidłowy (c) 40 %
Brak (d) 46 %
Aglutynacja nieobecna
śywotność (% żywych) 61 %
Liczba plemników w 1 ml 34,9 mln
Liczba plemników w elakujacie 247,79 mln