reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

dziewczynki jak ja bym chciała zeby nam sie w tym cyklu udało zawsze chciałam zeby moje dziecko urodziło sie w maju a tak na poważnie to jeżeli się nam nie uda w tym cyklu to po @ czeka mnie HSG a tak sie tego boje ze szok

a powiedzcie mi czy jakoś można poprawic ruchliwosć plemniczków??

M lyka salfazin od jakis 3 miesięcy to nawet nie chce myśleć jakie by były te wyniki jakby nie brał tych witamin

No ja słyszałam że trzeba więcej nabiału wcinać a tu link gdzie możesz sobie poczytac o tych leniwych płemniczkach Nasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum - Preparaty na poprawę plemniczków

reklama
Witam!
Sylwia życzę ci byś miała siłę by przetrwać...bo obawiam się że dopóki M. nie podda się leczeniu sytuacja będzie się powtarzała...mocno przytulam!
Kaprycha czuję się dobrze...zastrzyki trochę bolą ale da się wytrzymać...dziś dopiero 2 ...w czwartek badanie estriadolu i pierwsze usg.
Kasiu1979
Fete08.gif

Agniesiak piękna dzidzia!:-D
Witam nowe dziewczyny na forum!:-)

reklama
Do góry