reklama

starania się - watpliwości..

Pajkaa
lekarz powiedział ze wyniki nie są idealne ale i dobre też nie są że niestety ten ruch jest nie dobry i ta budowa też nie za rewelacyjna ale mamy szanse na poczęcie ale ja nie takiej odpowiedzi oczekiwałam miałam nadzieje ze z plemniczkami bedzie ok wszystko a niestety nie jest najlepiej

Powiem Ci, ze troche dziwie sie lekarzowi, ze chce Ci HCG robic bo głównie jest tak, ze jak u M jest problem i u kobiety to raczej sie nie decydują tylko wysyłają już do kliniki . A leczycie sie przez klinike??

reklama
Witajcie Dziewczynki:-)

Dziś mam .... .... urodzinki;-) i zapraszam to kosztowania tortu;-) wybrałam najbardziej adekwatny do mojej sytuacji:-):-):-) może mało urodzinowy ale....

torcikjx5.jpg

Wszystkiego najlepszego w dniu urodzinek duzo szczęcia miłosci,zdrówka dla malenstwa isuper faceta ;-):-)

WITAM :-)
Długo mnie nie było na tym wątku a dlaczego ach już nie chce pisać;-):sorry2:

Chciałam się pochwalić że maluszek mój już daje mocniejsze kopniaczki od początku 19 tc że aż brzuszek w tym miejscu się podnosi:-)nie są to jeszcze regularne ale sa:-)czuje się dobrze jeszcze troche i usg a wtedy dowiemy się czy na pewno synek mieszka w brzusiu:-)

Witaj Patrysiu,no naprawde długo ciebie nie było,ale super ze juz jestes i ze dziciątko jest zdrowe:tak:;-)

Ja nie mam pojęcia jakie kupować dzieciom prezenty jak patrzę na to , co one same sobie wybierają;-)
Daj znać co u mamy!
:-)

Ja dziewczynki witam się z Wami w drugim trymestrze i o półtora kg cięższa.:confused:
Zdjęcie nie jest najlepszej jakości, bo sama je sobie robiłam:tak:
Ja dziś w krzakach tradycyjnie. Piorę , sprzątam, gotuję. Jakoś tak mnie naszło. No ale tyle okazji do świętowania,że musiałam pojawić się na chwilkę. Pozdrawiam Was wszystkie i buziaki.

Ładniutki brzusio,ale szczerze ci powiem ze ja w 9tyg mam juz wiekszy brzuszek,ale masz zgrabniutki:tak:

witam:-)
jestem tu nowa,trafilam na ten watek za namowa jednej dziewczyna ktore tez jest aktywna na tym forum.
Tak wiec jestem jedna z was czyli staraczka,staramy sie od blizej nie okreslonego czasu,po prostu zawsze liczylismy na szczescie a jakos sie nie udalo:-(

Witam kama miło Cie poznac i zycze fasolinki pod serduszkiem:tak:;-)

reklama
Witam dziewczyny
Nie było mnie tu troszke czasu jestem juz po 1 wizycie kontrolnej po zabiegu niby wszystko ok tak mowi lekarz.mysle ze kolo wrzesnia znow zaczne starania.gnebi mnie wynik histopatologiczny doczesna ropiejaca zbita slyszalyscie cos na ten temat.
Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry