Zajączek81
Fanka BB :)
Loree, prosze mnie nie strofować.:-) Zajączek wylatywał 8 sierpnia do Egiptu. :-) Ładny prezent urodzinowy prawda???To się Zajączek obudził!!!![]()

Liczyłam na inny, no ale życie napisało inny scenariusz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Loree, prosze mnie nie strofować.:-) Zajączek wylatywał 8 sierpnia do Egiptu. :-) Ładny prezent urodzinowy prawda???To się Zajączek obudził!!!![]()

To jeszcze tylko musisz kupić paczkę 0,5kg cukierków miętowych
Dziekuje kochanaKupilam sobie wczoraj pudelko - 1.2kg herbatniczkow
M powiedzial, ze bedzie mi racjonowal ;-);-)
proponuję by każdy był zawinięty oddzielnie co by do torebki można było schować:-)Loree, prosze mnie nie strofować.:-) Zajączek wylatywał 8 sierpnia do Egiptu. :-) Ładny prezent urodzinowy prawda???
Liczyłam na inny, no ale życie napisało inny scenariusz...
Musiałam kawkę wypic, bo głowa mi pękała a jestem w pracy.
Pierwsza kawa od kilku miesięcy i całkiem dobra była. Myślałam,że nie dam rady wypić a tu taka niespodzianka.
Ja nie moge pic kawki prawdziwej jak juz to zbożową,chociaz jej nie piłam za bardzo ale nawet dobra zaraziłam sie od Patrysi:-)

Od zbożowej niestety nie przestanie mnie boleć głowa.;-)
A jak ostatnio było niskie bardzo ciśnienie to kupiłam sobie mrożona kawkę- SUPER!

Ja też wolałabym żeby M nie wyjeżdżał, no ale cóż. Jak się nie ma co sie lubi...itd.:-)
Jeszcze tylko 10 dni;-);-)Ah dziewczynki, zapomnialam powiedziec, ze ide na usg 28.08. Jak ja wytrzymam tyle czasu? I to i tak prywatnie... a takie dlugie czekanie...
To malutko Ci przybyło;-);-)Ja dziewczynki witam się z Wami w drugim trymestrze i o półtora kg cięższa.
Zdjęcie nie jest najlepszej jakości, bo sama je sobie robiłam![]()
I miałaś siłę na to wszystkoa ja dziś pierwszy dzień w pracy - potem wróciłam do domu i z biegu złapałam się za mycie okna, żeby ochoty nie stracić (tylko jedno umyłam - pracę trzeba sobie dawkować;-)) i dopiero usiadłam do Was a tu rozpisałyście się, że ho, ho![]()

No to super;-)już wróciłam od gina i nawet pęcherzyk jest ładny ma 19mm to nie jest źle a i luteine mam brać od 21dc a nie 16dc
Podobno l-karnityna.;-)
a powiedzcie mi czy jakoś można poprawic ruchliwosć plemniczków??
A ja monologi piszę do Ciebie na ggzjadlam obiadek , wypije herbatke i dalej ide robic bombe![]()

Witajwitam:-)
Nawet przez wypisanie ciążowego L4 wizyta była droższa o 10 zł![]()

Ale mamy specjalistówa tak przy okazji,to robotnicy wrzucili nam do kanalizacji 2 torebki foliowei w niedziele rano M mial sprzatanie,bo wywalilo wszystko w piwnicy
musial odwalic brudna robote...

Trzymam kciuki za wynikiCześć ............. ratujcie zaczynam sie nakrecac!!!!!!!!!!!!!!! ehhh.... ja to ja ale moj M. dzisiaj nazwal mnie mamuska!![]()
zrobilam progesteron jutro wyniki ...

To kawał chłopaka z niego :-):-)Wpadlam na chwile, jestem po wizycie...maly wazy 3600
Super:-):-)ja wlasnie na necie ogladam sobie rysynki 3d na ulicy... wkleje wam kilka zdjec zebyscie iwedzialy o co mi chodziswietna sprawa...
i co myslicie?? jak dla mnie to jest swietne... chcialabym zobaczyc to na zywo![]()
Dokładnienarazie wymyslilam ze poczekam do jutra do wynikow w razie co odwolam zaraz po odebranie jak beda ok![]()

Wszystkiego najTak wogole mi jest tak troche smutno dzisiaj mamy II Rocznice Ślubu a spędzac ja bede sama:-(Ale jak wróci to sobie to nadrobimy![]()

Oczywiście trzymam kciuki:-):-)ja czekam do pojutrza...jezeli nie dostane @ oczywiscie he he
no chałupki się budują - a okolica - wieś:-) cisza, spokój - ja sobie bardzo chwalę

tylko przetłumacz jeszcze co "mówi" suwaczek???
moim zdaniem bolą oba jajniki, bo na obu rosną pęcherze - a pęka potem tylko z jednego - dominującego
tylko z tymi nogami nie za dobrze
pzrytulam

Dzień dobry :-):-)
Wszystkiego naj![]()
;-):-)