Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kaprycha - głupio mi teraz - bo kiedyś pisałam sama o tym, żeby się ugryźć w język a teraz mi wstyd za toi pamiętaj, że ja nadal Cię kocham;-)
I też dodam swoje 3 grosze - nie dziwię się, że się dziewczyny zdenerwowały, bo i mnie rusza, jak wszystkie moje wypowiedzi i sytuacje sprowadza sie do jednego, rzucając w litości "sfrustrowana, bo zajść w ciążę nie może"w domyśle wpisując mnie w kategorie - TA GORSZA
![]()
:-)
Co Ty kobieto, niech nie bedzie Ci glupio! To nie Twoja wina, ze mniej sie odzywam. A gryze sie sie w jezyk, bo niestety musze. Mam wybuchowy charakter i nie pozwalam juz sobie pisac pod wplywem emocji. Potem cholera musze kasowac posty, zeby nikogo nie urazic za byle co 

(albo potem ktos mi wmawia, ze jestem nerwowa, bo nie zachodze w ciaze 
). -----> Tyz Cie kocham, Wariatko!

jesu...zwariuje zaraz...nie wiem kiedy to nadrobie ale juz powoli sie rozkrecam..tylko jakas herbate sobie zrobie..
wczoraj poznym wieczorem wrocilismy, dzisiaj rano moj maz zdal prawko za 1-szym podejsciem!!! brawo ten pan!..i wybyl do piatku do stolicy..a ja sama jak sierota w domu siedze..

jesu...zwariuje zaraz...nie wiem kiedy to nadrobie ale juz powoli sie rozkrecam..tylko jakas herbate sobie zrobie..
wczoraj poznym wieczorem wrocilismy, dzisiaj rano moj maz zdal prawko za 1-szym podejsciem!!! brawo ten pan!..i wybyl do piatku do stolicy..a ja sama jak sierota w domu siedze..
mowisz Andziu że afera była? zaraz dojdę...
KaprysiaJak się czujesz słońce kochane???
Powoli zaczynam sie bac :-)
Kurka wodna - To Mega Gratulacje Dla Zdolnego Meza !!!!!!!!!!!! No i znowu mamy co opijac:-)
Kochana, czuje sie bardzo dobrze :-) Sie pochwale, ze od poniedzialku zastrzyki bede juz brala. Wczoraj dostalam mega torbe z lekami. Dopiero teraz zaczyna do mnie docierac, ze to rzeczywiscie sie dziejePowoli zaczynam sie bac :-)
Buziak wielki

Słońce i Ty dopiero teraz to piszesz
Ja to przeżywam z Wami, tzn. z Tobą, Martynką i Lolitką to IVF tak mocno, że sama się sobie dziwię![]()