A teraz o dzisiejszej klotni NA WESOLO...
Cześć - wpadam jak po ogień - nie poczytam teraz zbyt dużo
A chciałam się pochwalić - byłam wczoraj u lekarza i dzidzia waży 330 gram!
Słyszałam serduszko, pooglądałam trochę, duża już jest

skopała aparat do usg bo gin długo sprawdzał i naciskał brzuch

Umówiłam się na genetyczne za 2 tygodnie to zobaczę czy chłopiec czy dziewczynka

wieczorkiem poczytam na spokojnie....
super,ze wszytko ok :-) jak widac spokojnie sie nie dalo czytac,hahaha
Patrysia : " [FONT="]właśnie to zauważyłam bardzo nieładnie się zachowwały ale pewnie dlatego bo im ciężko zajść w ciąże bo mają pewne problemy i od razu taki strzał puszczająakurat trafiłaś na kobitki które potrafią nie miło pisac bo naprawde są tam miłe ale najważniejsze że uzyskałaś odpowiedx od EVE i ona właśnie jest ok i fajnie odpisałaja ostatnio też miałam tam burze co pisze tak aby dać znać ale wiedziałam ze tam się znają na hormonkach dlatego tam ci zaproponowałam bo one się tam z tym zmagaja co wiedzą co i jakale nie bądz zła na mnie bo nie wiedziałam że tak zaaregują[/FONT]"
Milo Patrysiu wiedziec, co o nas myslisz - LOL
Niestety musze wyjsc na godzinke wiec nie moge w tym momencie kontynuowac tego tematu, a szkoda LOL
:-)
SZOK
co za kultura,wychodzic w trakcie rozmowy!

Kochane kolezanki, jakos tez dzisiaj czuje sie sfrustrowana i tez siedze w krzakach, czekam na lepsze czasy;-), kiedy nadejda, wyjdziemy z krzaczorow i zrobimy znowu jakas impreze- zadyme albo cokolwiek interesujacego?!!?
Ty zaciazylas i czujesz sie sflustrowana?! o nie,kochana,nie lapiesz sie w szufladke,wypad! ;-)
Po pierwsze to tylko ja się odezwałam, więc nie pisz w liczbie mnogiej!
Po drugie nie jestem sfrustrowana i nie mam problemów z zajściem w ciążę. Chora tez nie jestem na nic.

To ktos podejrzewal u Ciebie chorobe?! dlatego,ze Cie zart nie smieszyl?!to dopiero ciekawostka

O to tak się obraziła,żeby dziewczyny wszystkie nazywać sfrustrowanymi bo nie mogą zajść w ciążę???
Tusi było przykro bo mnie nie rozbawiła a co z dziewczynami ,które faktycznie mają problemy z zajściem w ciążę?
O nich można napisać,że są sfrustrowane i im nie będzie przykro???
Najchętniej napisałabym mój ulubiony cytat tak na polepszenie atmosfery
"Sfiksowałyście , boście dawno chłopa nie miały"
ale pewnie nie skumacie o co chodzi i zaś będzie afera.
o cholera,to nawet ja poczulam sie sflustrowana,mimo iz nie wiem,czy mam problemy z zajsciem w ciaze...ale skoro jestem sflustrowana,to moze znaczy,ze jednak mam takie problemy,a o nich nie wiem

odnosnie cytatu-

Muszę odpocząć od forum. I niech forum odpoczywa ode mnie.
tak to ja sie nie bawie!!!bo niedlugo nie bede miala po co wchodzic na to forum,skoro Kaprycha w krzaczorach,Ty odpoczywasz od nas,Andzi glupio,ze sie nie odzywala,ehhhhhhh i nie ma kto zadymy robic

aaaaaaa zapomnialam zostala jeszcze Makaronka,ale cos za spokojna dzis byla,nie stanela na wysokosci zadania

(uwielbiam
Was dziewczyny)
Witam się wieczorkiem:-)
Ja nie wiem, jak Wy to robicie, ale zawsze najciekawiej jest jak mnie nie ma - chociaż to się też nieźle czyta potem - tylko bez obrazy mi tu teraz, że czytam sobie potem na wesoło jak Wy się kłócicie;-)
tez czytam na wesolo,naprawde niezla komedia :-):-):-)
Kobitki, powinnysmu tu znowu zorganizowac jakas impreze zakrapiana. Jak za dawnych czasow , smiac sie gadac pierdoly
Uciekam na kolacje a potem z bestyja na spacer. Buzka !
na zyczenie,cos do posmiania sie

moj M obejrzal dzis test i mowi "ta kreska C to- ch..j bombki strzelil,a kreska T to TATUS"