reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Heloł Andzia:-)

Agniesiak - a ty czytałaś posty? Przeczytaj na spokojnie to zrozumiesz o co chodzi.

Agniesiak - ja rozumiem, że to Wasza koleżanka z innego wątku, ale proszę - czytajcie ze zrozumieniem to, co inni napiszą:sorry2:

Czytałam, czytałam:-p:-)
I dobrze zrozumiałam:-p:-)
Ja także wyraziłam swoje zdanie;-):-)
No i to chyba na tyle:tak:
Pozdrawiam:-p

Marzenia.. ja sie jeszcze wstrzymam od podawania kiedy owulka co mam kilka typów albo wczoraj albo 11-12dc.. albo jej jeszcze nie było.. za szybko by stwierdzic a jaki dokladnie wczoraj ci wyszedl test owu?
Kochana test wyszedł mi taki że ta druga kreska testowa wyszła bardzoooo baldzioszka , ledwo widoczna...... co tez sie zdziwilam..... myslalam ze bedzie troszke ciemniejsza.... wiec albo juz po owu... co watpie.. albo owu bedzie jakos za kilka , moze tak jak w zeszlym miesiacu kolo 20dc ale to czemu dzis ten skok byl????? nic nie rozumiem...... kurde ale przeciez znam swoj organizm i ja zawsze czuje owulke..... cholera wkurzylam sie.....

Agniesiak przykro mi ze oceniasz niektore z tego wątku wpadajac tylko na chwile i czytajac ostatnią strone..

Po pierwsze nie oceniam a po drugie nie czytam tylko ostatnich stron:-p
Wyraziłam swoje zdanie i znowu jazda teraz na mnie? Normalnie szok:szok: Inne babki mogą powiedziec co im lezy na serduchu a jak się wypowiada ktoś inny to zaraz afera.. masakra jakaś.
I nie mówię tu o wszystkich babeczkach, które się tam udzielają;-) Bo niektóre naprawdę sa ok:tak:

jaka znowu jazda? normalnie napisalam i tyle..
piszesz ze inne babki mogą powiedziec co im na duchu lezy.. tylko ze jedną jedyną osobą ktora napisała cokolwiek o planowaniu plci dziecka była agniesiar i jeszcze na samym poczatku przeprosila.. i potem wyszlo na to ze te co zajsc nie moga są be itd..
potem jeszcze Loree napisala odnosnie tego co Tusi mąż/facet powiedzial ze to nie jest zabawne tylko głupie i od tego wszystko sie zaczelo..
jak i jedna tak i druga mają juz pociechy wiec zajsc mogły.. a wrzucono je do wora tych sflustrowanych niezachodzących.. to tyle.. pisze to grzecznie nie chcac nikogo urazić..
Przepraszam ze z butami w wasz topic wchodze..

Mnie to już naprawdę nie rusza. Niech każdy mowi co chce;-)
:-)
CHwila moment , i ja coś tu wtrącę ...

Na tym watku zawsze panowała miła i przyjazna atmosfera i bardzo prosze nie przenosic tutaj jakiś z księżyca wziętych afer ....są inne wątki gdzie laski lubia sobie wrzucac wiec ten prosze zostawic w spokoju !!!!!!!!!!!

Jeses... to tylko wymiana zdań:szok:Nikt się nie kłóci..:baffled:

chciałam tam wyjasnic zaistniałą sytuacje ale jak widac przybrało to inny tor..

byc moze czulas tylko jajnik i myslalas ze rosnie i dlatego nie sadzilas ze to owu ale ja mysle ze jestes jeszcze przed.. rob jeszcze testy..
tez tak mysle :tak: no zobaczymy jak dzisiejszy test wyjdzie i sie okaze.....

a co do tej dyskusji..... to naprawde przestalo juz byc smieszne, poprostu brak mi słów, są stołki i taborety...... i nic z tym nie zrobimy.....:dry:

dzisiaj mam kolejne podglądanko pęcherzyka o 15stej więc proszę 3majcie kciuki żeby juz był duży i gotowy do pęknięcia bo w poniedziałek miał 19mm a dzis mam nadzieję ze dużo wiecej i że pęknie na dniach albo godzinach

reklama
Do góry