Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
nektarynko a mam takie pytanko : jesli np owu nie bylo to jak myslisz kiedy moglabybyc, po tym dzisiejszym skoku?? tak teoretycznie powiedz???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zaniepokojona wydaje mi sie ze juz pękł..
to trzymam kciuki!! mam nadzieje ze molestujesz swojego malza!!!!![]()
zobaczymy dziś czy pękł czy nie a meżuś wczoraj zgwałcony podwójnie bo nie mogłam sie oprzeć
Ja tez obstawiam, ze albo pekl wczoraj albo peknie juz niedluuugo. Maz zgwalcony?![]()
ale jesli jej nie bylo i jutro spadnie to owu nastapi kiedy???jutro sa trzy opcja albo spadnie co bedzie oznaczac ze owu nie bylo albo pojdzie dalej w gore bo bedzie oznaczac owu wczoraj..
i zostanie na tym samy poziomie co bedzie oznaczalo ze jeszcze jej nie bylo lub byla tylko progesteron jeszcze nie przyrósł.. dlatego chce bys zrobila dzis testa..
Dzień dobryHeja banana sfrustowane lachociagi ;-)