reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Andzia ze ślubem Karoli to ja tez pamiętm, tylko, że to nie jutro a w sobotę - ale rozumiem przejęzyczenie (bo jutro dopiero piątek bedzie):-)

Wikulaa - ty widzę nic nie piłaś dzisiaj;-)
oczywiście, że w sobotę:-D:-D:-D
tylko ja dziś zapodałam sobie winko czerwone na endo i po 1 łyku widocznie już mi się język plącze;-)

reklama
dzieki laseczki

Musze sie Wam do czegos przyznac, nawet moj Jarek sie pewnie o tym niedowie, bo bedzie to zle o mnie wsiadczylo. Ta przerwa w staranka naprawde mi dobrze zrobila, zero paniki przed owulka po owulce przed ciotka "wsio rybka". Teraz wiem jak bardzo wariowlam, na poczatku bylam bardzo rozzalona i sfrustrowana ;-)z decyzji o przerwie ale teraz wiem, ze nie bylo to fajne co wyprawilam, strasznie sie nakrecalam. A teraz luz bluz, ze nawet mi cycuch nie uroslu :-( przed @ z czego zawsze sie baaaaaaaardzo cieszylam. Lekkie bole brzucha na @ ale to takie znikome ze mozna ich nawet niezauwazyc. I humorek nawet OK.

Olesiu - podświadomość płata figle - i ujawnia w snach:tak:
ja podobnie jak Wikulaa - wierzę, ze Ty dasz radę:-)
a sen bym zinterpretowała tak, że w podświadomosci boisz się, że to wcale nie Ty tylko M pójdzie na randkę - ale seksu jakby co nie będzie;-):-D:-D:-D
a na poważnie - trudne są takie rozstania - nie zazdroszczę Ci:-:)no:

Olesiu - taki luz jest potrzebny - mnie też czasami by się przydało:tak:

Wikulaa - do kiedy Ty czekasz z tym testem???
Bo widzę, że się super prezent szykuje:tak:

ogólnie to się nazywa wypadanie płatka :-)tak ładnie:-)czyli niedomykalność lewej zastawki, która prowadzi do niedotlenienia mózgu no i która prowadzi do bardzo częstych omdleń i migren:wściekła/y:a nie leczona do zawału mnęśnia sercowego no i ta arytmia. Mi przepisała na próbę betabloker o nazwie Betaloc - miałam przez pierwsze trzy dni po 1/2 tabl zobazyc, czy zbytnio mi cisnienie nie obnizy a jak sie czułam po nim dobrze to zwiększyć do jednej niestety do końca życia. No, ale niestety podobno podczas ciąży to się pogłębia, ze względu na zatrzymacie wody w organizmie i takie tam :-) ale lekarka powiedziała, ze nie bedzie chciała zaszkodzic dziecku , a mi pomóc :-)
:eek:
Ja też mam stwierdzone wypadanie płatka (w zastawce mitralnej i zastawce aortowej) i często bardzo źle się czuję, miałam dwukrotnie robione echo serca, które to potwierdziło, jednak lekarze, u których byłam nie widzą z tego powodu zagrożenia ani dla mnie, ani dla planowanego dziecka (o planach wspominałam), nikt mi nie mówił nic o pogłębianiu się tego, nie dostałam żadnych leków, tylko magnez mam brać :-(
A prawdę mówiąc moje samopoczucie fizyczne często bywa wręcz fatalne, np. teraz od dwóch dni czuję się okropnie, mam problemy z oddychaniem, kłuje mnie w klatce piersiowej (ale wszyscy mi powtarzają, że to nie serce, tylko nerwobóle), mam zawroty głowy, czuję się "przezroczysta" - mam tak często i wprawdzie nie miałam nigdy sytuacji, żebym zemdlała - ale to nie zmienia faktu, że dosrywa mi trochę to wypadanie płatka.
:eek:
To jak to w końcu jest? mam się niepokoić, czy dalej wierzyć, że mnie "boli" nerwowo a nie fizycznie? :eek:
Co z planowaniem ciąży???
Eve, zdaje się że jesteś ekspertem? ;-)

Olesiu a na ile się rozstajecie?? na dlugo?? ja to tesknie juz po jednym dniu:szok:a co dopiero jakbym miała na tydzień :sorry:
W całym mieszkaniu mi smierdzi bo któras sąsiadka flaki gotuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

to przez kolano przewine i wlepie klapsa na goly tylek :wściekła/y::wściekła/y:Wracaj natychmiast na forum i napisz jak Ci mija dzien
:rofl2::-D:-D:tak::tak:
nawet od mamy nigdy nie dostalam, ale jak to mowia zawsze jest ten pierwszy raz :-D
Czytałam, czytałam:-p:-)
I dobrze zrozumiałam:-p:-)
Ja także wyraziłam swoje zdanie;-):-)
No i to chyba na tyle:tak:
Pozdrawiam:-p
NIE CZYTALAS, NIE CZYTALAS, bo gdybys przeczytala to nie walnela bys takieg gafy:no:
"Normalnie dziewczyny... czy tu zawsze musicie się kłócic??
Tragedia.. normalnie A to, że nasza koleżanka z innego wątku chciała cos Wam napisac, poradzic się to od razu na niej jakąś jazde robicie
Uciekam stąd.
"

Chcialam odpowiedziec jeszcze na pare postow ale mi sie wymazalo:wściekła/y:

reklama
Do góry