reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

nawet nie mam sily was czytac bo oczywiscie jak jestem w domu to malo piszecie a jak tylko pojde sie towarzysko poudzielac badz na zakupy to masz 50 stron i jak tu to czytac...??
pozdrawiam Was wszystkie....

reklama
Dziewczyny wiecie co sie dzieje z romką i agapas obie miały testować, a tu jak kamień w wodę obie milczą!!!

Kochana, ja moze mam jakies ciazowe zaniki pamieci ale wydaje mi sie ze Agapas to na innym watku sie udziela - mamusie,staraczki. jesli to nieprawda to zwalam wszytsko na hormonki i ubytek w pamieci , ale moze sprawdz tam?

Prosze mio tu nie strajkowac :-D:-D:-D:-D
Wprawdzie naszej Jaśniewielmoznej Hanki Głowy tego watku ni ma :-:)-(
:-(ale PORZĄDEK MUSI BYĆ :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
HANKA WHERE ARE YOU???????
To moze ja dam przykład :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

MAKARONKA speciale for you ;-);-);-)

CIEZARÓWECZKI speciale for You

A dla niezafasolkowanych-bierta co chceta :-D;-)

Dobrze gadasz kochana poczęstuj się tam z bareczka :-D

No niezle madzia, ty ciezarnej alkohol proponujesz??? No wiesz ty co??A tak powaznie to mi slinka pociekla, marzy mi sie dobre biale schlodzone winko o posmaku jablek, ale powiedzialam sobie ze uczcze 12 tydzien lampeczka a poki co twarda jestem i nie dam sie zlamac;-)

cześć Kobiety podłe jedne.:-)
Poczytałam Was trochę ale ponad 20 stron to nie na moje siły a przede wszystkim czas w pracy. Dlatego musiałam wywalić cytaty bo i tak pewnie bym kogos pominęła:(
Martynko, trzymam kciuki za pęcherzyki:-):-) Może nie koniecznie 18 ale kilka na pewno:-D Jestem z Tobą całym serduchem.
ogromne kciuki dla testujących: Mari, Marzenki i Eve... (czy kogoś pominęłam??)aaaaa Romka???? Gdzieś Ty kobito??
Badaicka, jak mama się czuje?? Weź tego swojego faceta do raportu!!!! niech rzuci w cholerę centralne i niech zajmie się inną instalacją;-)
I oczywiście jak zwykle częstujesz drinkami jak mnie nie ma!!!:crazy: foch;-)
Bernadko, nie martw się na zapas. Po prostu poczekaj teraz cierpliwie a my z Tobą, a może właśnie to spontaniczne bara bara było strzałem w dziesiątkę:-)
Loree, super że z dzidzią wszystko w porządku. tak trzymac. Pozdów swojego Super Samca ode mnie...a i podziękuj za rady odnośnie ekspresu. Spisuje się super jak na razie. Musze się tylko nauczyć robic cafe late:-)
Olesia...Ty to masz sny kobito. :-)... Ale przyznać się, której się śni tylko i wyłącznie jej własny facet??;-)
Kropeczko, jak si.e dzisiaj czujesz?? Przeziębienie sobie poszło w cholerkę czy jescze nie??? Dzięki za pomysły na wieczór: sałatka pycha (jak mówiłam zmiesząłm dwa pomysły twój i Passingby), pieczywko również:-)
Gosia, co ty z tym kto pamięta???:-) Jaaaaasne że tak. Ja poprosze kawkę:) Jak wasze starania?? Już niedługo koniec odpoczywania....:baffled:
Kroptusia, jak sie czujesz, uspokoiłaś je choc trochę?? Trzymaj się Kochana:-)
Buziaki dla wszystkich życzliwych nam ciężarówek: Loree, Kasiulca, Kroptusi, Olicy, Olipolap, Katarzynki, Elizabeth, Makaronki, Passingby, Madzia, Sandryhaha,Kingus, Dzeni:-):-):-) Jeśli o kimś zapomniałam - przepraszam
I flaszka dla całej reszty Frustratek: Kropeczki, Nektarynki, Agniesiar, Pajki, Badaickiej, Andzi, Kaprychy,Hanki, Marzenki, Bernadki,Oli PM, Eve, Gosi, Mari, Zbinia, Romki, Lilu, Lolitki (where are you??), Olesi, Wikulii, Szafirka, Asiqa, Sisi, Niuni (niezła lista co?? - kolejność przypadkowa:-)) i dla wszystkich których nie wymieniłam:-):-):-)
- może być zimny browarek?? co tam że rano, gorąco jest:-):-)
Buziaki

reklama
Mam mega mega doła........:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ide w krzaczory....... może zaglądne wieczorkiem.......:-(

Kochana nie daj sie!!! Za 2 dni macie rocznice, masz swietowac i sie radowac, chociazby tym ze sie nawzajem odszukaliscie i macie Siebie i swoja milosc a dopelnienie waszego uczucia samo sie zjawi. Straja sie myslec pozytywnie, zajmij sie mezem w koncu bez niego nie byloby nawet staranek.

Przytulam

Do góry