Napewno Wam sie szybko uda zafasolkowac.Trzymam kciuki![]()
Dzieki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napewno Wam sie szybko uda zafasolkowac.Trzymam kciuki![]()
Pajka - naturalne soczki pomagaja, jak kiedys mojemu dawalam do picia poprawily mu sie wyniki, teraz jakos przestalam ... chyba do tego wróce, jesli chodzi o alkohol to moj nie umie zyc bez piwka ;(
Na pocieche ci powiem ze zaszłam nawet z kiepskimi wynikami ruchliwosci..
Dlatego teraz tez mam nadzieje ze nie dlugo sie uda...
a co u ciebie?? dawno Cię u nas nie było... Jak samopoczucie??DziekiOby....
Ja się do Milicza wybieram:-) (nie będę podawała nazwisk tak publicznie, żeby nie było...) a ty??Wiki a jak się Twoi Młodzi nazywają???
Cześć dziewczęta;-)
poczytałam i widzę, że Elfa sie pojawiła - co u Ciebie???
OlaPM - ja jestem i mogę z Tobą gadać - zresztą paru rzeczy jestem ciekawa - jak cykl - "znormalniał", czy dalej szaleje? jak kwestia badań hormonów??/ i podjętych wizyt u ...wiesz kogo?
I popijam winko czerwone na endo;-)
Ja się do Milicza wybieram:-) (nie będę podawała nazwisk tak publicznie, żeby nie było...) a ty??