reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Pajka - naturalne soczki pomagaja, jak kiedys mojemu dawalam do picia poprawily mu sie wyniki, teraz jakos przestalam ... chyba do tego wróce, jesli chodzi o alkohol to moj nie umie zyc bez piwka ;(
Na pocieche ci powiem ze zaszłam nawet z kiepskimi wynikami ruchliwosci..

Dlatego teraz tez mam nadzieje ze nie dlugo sie uda...

Wiesz to jest bomba witaminowa ;-)Madziu mam nadzieje ;-)chociaz mysle a raczej mam takie przeczucie , ze w tym cyklu ie było owulki. Teraz ide na USG w środe bo do 30 powinnam dostać @ no i od 3 dc brac clo wiec musze byc pewna ze nie mam torbieli;-)

A i zapomniałam kupiłam ten KWAS OMEGA 3,6,9 Kosztuje 26 zł 60 tabletek

Cześć dziewczęta;-)

poczytałam i widzę, że Elfa sie pojawiła - co u Ciebie???

OlaPM - ja jestem i mogę z Tobą gadać - zresztą paru rzeczy jestem ciekawa - jak cykl - "znormalniał", czy dalej szaleje? jak kwestia badań hormonów??/ i podjętych wizyt u ...wiesz kogo?

I popijam winko czerwone na endo;-)

Cześć dziewczęta;-)

poczytałam i widzę, że Elfa sie pojawiła - co u Ciebie???

OlaPM - ja jestem i mogę z Tobą gadać - zresztą paru rzeczy jestem ciekawa - jak cykl - "znormalniał", czy dalej szaleje? jak kwestia badań hormonów??/ i podjętych wizyt u ...wiesz kogo?

I popijam winko czerwone na endo;-)

jestem po 53-dniowym cyklu..@ była bardzo obfita i w ogole prawie nie bolesna..za to krzyz tak mi dal we znaki ze nie bylam w stanie butów sama zakladac..ale juz zyje..zadnych badan narazie nie robie i wizyt tez nie :) narazie niech się dzieje co chce..powinnam isc w poniedziałek na podgladanie ale bede na wakacjach..zycie :)...
dziekuje kochana za zainteresowanie...myslalam ze jak wroce po tygodniu to juz nikt mnie nie bedzie pamietal..a tu taka niespodziewajka...

reklama
Do góry