reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

jestem po 53-dniowym cyklu..@ była bardzo obfita i w ogole prawie nie bolesna..za to krzyz tak mi dal we znaki ze nie bylam w stanie butów sama zakladac..ale juz zyje..zadnych badan narazie nie robie i wizyt tez nie :) narazie niech się dzieje co chce..powinnam isc w poniedziałek na podgladanie ale bede na wakacjach..zycie :)...
dziekuje kochana za zainteresowanie...myslalam ze jak wroce po tygodniu to juz nikt mnie nie bedzie pamietal..a tu taka niespodziewajka...

Oleńko - wiele rzeczy mi umyka, bo jest nas dużo, ale aż takiej amnezji nie mam;-)

reklama
Wiesz to jest bomba witaminowa ;-)Madziu mam nadzieje ;-)chociaz mysle a raczej mam takie przeczucie , ze w tym cyklu ie było owulki. Teraz ide na USG w środe bo do 30 powinnam dostać @ no i od 3 dc brac clo wiec musze byc pewna ze nie mam torbieli;-)

A i zapomniałam kupiłam ten KWAS OMEGA 3,6,9 Kosztuje 26 zł 60 tabletek

Napewno bedzie wszystko dobrze,nie martw sie;-)

No to wypijcie też zdrowie Karoli - w końcu Ona też jutro ma ślub:-)

Madzia - jak noc - lepiej???

A u mnie bez zmian siusiu chodze w nocy non stopa i mam straszne mdłosci nawet w nocy.Ale jak to mówia takie są uroki bycia w ciązy:-)

a co u ciebie?? dawno Cię u nas nie było... Jak samopoczucie??

aaa... ja jutro też jadę na weselicho, Olu może jedziemy na tą samą imprezę???:-)

Cześć dziewczęta;-)

poczytałam i widzę, że Elfa sie pojawiła - co u Ciebie???

I popijam winko czerwone na endo;-)

Ohhh te czerwonke winko, popije przez weekend trzeba tez na endo popracowac...

Czesci Dziewczyny !

U mnie wszystko dobrze, mam zamiar od tego cyklu wznowic staranka, ale chyba jeszcze podskocze do ginka we wtorek czy aby nie mam zadnego stanu zapalnego i czy nie ma przeciewskazan do staranek....

W pracy okres urlopowy i jestem wycienczona, bardzo duuuuzo pracy mam...

Ale ogólnie wszystko u mnie dobrze, nawet dobrze sie czuje jesli chodzi o psychike tez bez wiekszych problemow...

a tak z innej beczki to musze sie pochwalic bo mam nową zabawke w domu - kupilam sobie zmywarke do naczyn i jestem zachwycona bo nareszcie nie musze myc naczyn :D

Pozdrawiam Was wszystkie :) Niestety nie jestem na biezaca z wszystkim wszymi sprawami bardzo duzo stron bym miala do nagdaniania...

jestem po 53-dniowym cyklu..@ była bardzo obfita i w ogole prawie nie bolesna..za to krzyz tak mi dal we znaki ze nie bylam w stanie butów sama zakladac..ale juz zyje..zadnych badan narazie nie robie i wizyt tez nie :) narazie niech się dzieje co chce..powinnam isc w poniedziałek na podgladanie ale bede na wakacjach..zycie :)...
dziekuje kochana za zainteresowanie...myslalam ze jak wroce po tygodniu to juz nikt mnie nie bedzie pamietal..a tu taka niespodziewajka...

Kazdy bedzie Cie zawsze pamietał jestes fajowa babka,jak kazde:tak:;-)

Gosiu - tak czytałam o Twoim plamieniu - pewnie macica jeszcze nie jest gotowa, ale może jednak lepeij wybrac się do ginekologa - ja nie miałam takich plamień po zabiegu - jak już dostałąm @ to potem było ok - i nawet regularnie
z tego co pamiętam to Ty pzred ciążą też nie miałąś takich zawirowań:sorry2:

Elfa - a jak było u Ciebie po zabiegu - też tak długo się @ odzywała - bo Gosia ma 9 dc:sorry2:

Ohhh te czerwonke winko, popije przez weekend trzeba tez na endo popracowac...

Czesci Dziewczyny !

U mnie wszystko dobrze, mam zamiar od tego cyklu wznowic staranka, ale chyba jeszcze podskocze do ginka we wtorek czy aby nie mam zadnego stanu zapalnego i czy nie ma przeciewskazan do staranek....

W pracy okres urlopowy i jestem wycienczona, bardzo duuuuzo pracy mam...

Ale ogólnie wszystko u mnie dobrze, nawet dobrze sie czuje jesli chodzi o psychike tez bez wiekszych problemow...

a tak z innej beczki to musze sie pochwalic bo mam nową zabawke w domu - kupilam sobie zmywarke do naczyn i jestem zachwycona bo nareszcie nie musze myc naczyn :D

Pozdrawiam Was wszystkie :) Niestety nie jestem na biezaca z wszystkim wszymi sprawami bardzo duzo stron bym miala do nagdaniania...
Cieszę się, że wszystko u Ciebie układa się dobrze i, że masz pełno nadzieji na przszłość i siły do działań. Z pozytywnym nastawieniem na pewno szybko Ci się uda zafasolkować:tak::tak:
a zmywarka to faktycznie świetna sprawa. u nas zawsze był taki układ, że małż zmywał, ale on cierpi na nieuleczalną sklerozę, wieć czesto ja musiałam to robć, bo nie było w czym się kawy napić...Dlatego jak tylko odłożyliśmy troche kasy, to kupiliśmy sobie zmywarkę i teraz zycie jest łatwiejsze i po obiedzie mozna poleżeć na kanapie do góry brzuchem, a nie sterczeć przy zlewie...

reklama
super sprawa - ja też się nie mogę doczekać, kiedy już się rozbudujemy i też sobie kupię zmywarkę - ja narazie ręcznie się męczę:-( niestety sa jeszcze mieszkania i domy bez zmywarek;-)
A u mnie bez zmian siusiu chodze w nocy non stopa i mam straszne mdłosci nawet w nocy.Ale jak to mówia takie są uroki bycia w ciązy:-)
czyli nadal niedospana chodzisz?;-)

Do góry