reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

nektarynko dziekuje ci ogromnie za wyjasnienie, naprawde cierpliwa z ciebie kobita :******
eve juz współczuje stresu przed obrona, ale nie martw sie bedzie dobrze!!!

ja jestem zmeczona, reka mnie boli, kark mnie boli i nic mi sie nie chce.....pifkuje sobie.... a moj malż mnie dzis zadziwil bo zadzwonil az 2 razy zapytac jak sie czuje......

reklama
Loree - Babo Budowniczy;-) mam pytanie - do innych dziewczynek mieszkających w domach też - Szafirku, Eve:tak:
chodzi mi o ogrzewanie
w chwili obecnej ogrzewamy dom ekogroszkiem - piec kupiliśmy 3 lata temu, bo węgiel był tani - kupiliśmy taki z podajnikiem, zeby nie chodzić codziennie i obliczyliśmy wielkość już pod większy metraż po rozbudowie:tak: teraz zastanawiamy się nad gazem - na razie nie mamy gazu ale jest możliwość doprowadzenia i moje pytanie brzmi - co się lepiej opłaca??????

Hej!
witam sie :-):-) wrzucam wykresik,jak Eve prosila...
i mam pytanko,bo ide jutro do gina,jesli @ sie nie pojawi.Powinien mi przepisac luteine?dobrze kojarze?ile dni sie cos takiego przyjmuje i po jakim czasie przyjmowania moge sie spodziewac @?pomozcie,bo musze byc doinformowana,jak pojde.
A @ nadal nie ma,brzuch mnie bolal dzis przed 2 godz i to mocno,jak na @,latalam do kibelka i nic,a teraz przeszlo :confused:

a macie moze jakies wypróbowane dobre i nie zbyt drogie tabletki ? :)))

Pajka , jak masz nie dotlenienie mózgu to moze ziolowe tabletki ginko ( miłorząb japoński ) być ci dobrze zrobiły....

Ja na razie tyle tych tabletek biore, ze az sie przestraszyłam jak do kalendarzyka wprowadziłam na FF :-Dlekomanka normalnie:szok:

Hej!
i mam pytanko,bo ide jutro do gina,jesli @ sie nie pojawi.Powinien mi przepisac luteine?dobrze kojarze?ile dni sie cos takiego przyjmuje i po jakim czasie przyjmowania moge sie spodziewac @?pomozcie,bo musze byc doinformowana,jak pojde.
A @ nadal nie ma,brzuch mnie bolal dzis przed 2 godz i to mocno,jak na @,latalam do kibelka i nic,a teraz przeszlo :confused:
ja nie bralam, ale dziewczyny pisaly ze 10 dni

Hej!

Ja przy cyklach bezowulacyjnych miałam lutke brac po 2 tabl dziennie przez 10 dni. W miedzyczasie moze, ale nie musi pojawic sie @. Po odstawieniu zazwyczaj dostawałam po 2 - 3 dniach a teraz jak biore to dostaje równe 7 dni od odstawienia:-) A często masz takie cykle??

A co do tabletek do zmywarki to ja zawsze kupuje to co na promocji ale tylko calgonit lub somat...calgonit sa np 80+10 sztuk za 40zl i to na dlugo starcza... wiem tez ze ktos z moich znajomych uzywal tych w5 z Lidla i nie narzekal...

Hej!

Daria - ja nie brałam, ale z tego co pamiętam to przez 10 dni a maksymalnie do 5 dni po odstawieniu przychodzi @:tak:

ściągnęłam Cię telepatycznie - odpoiedz mi na temat ogrzewania - co sie lepiej opłaca???

A co do tabletek do zmywarki to ja zawsze kupuje to co na promocji ale tylko calgonit lub somat...calgonit sa np 80+10 sztuk za 40zl i to na dlugo starcza... wiem tez ze ktos z moich znajomych uzywal tych w5 z Lidla i nie narzekal...

No własnie ja kupiłam te W5 i jak dla mnie są paskudne. Naczynia mają osad i tzreba dawac jeszcze raz do mycia. Teraz tez mam calgonitu, ale była promocja 50 szt po 26 zł

reklama
Na wstepie dziekuje ze tak we mnie wierzycie :-)
A obrona jest 11 wrzesnia o ile dobrze wiem bo na wywieszce w sekretariacie nie bylo innej daty na wrzesien :baffled:
Hej!
no niestety po pwykresiuku widac ze bezowilacyjny :-( to samo co i ja mials!
Loree - Babo Budowniczy;-) mam pytanie - do innych dziewczynek mieszkających w domach też - Szafirku, Eve:tak:
chodzi mi o ogrzewanie
w chwili obecnej ogrzewamy dom ekogroszkiem - piec kupiliśmy 3 lata temu, bo węgiel był tani - kupiliśmy taki z podajnikiem, zeby nie chodzić codziennie i obliczyliśmy wielkość już pod większy metraż po rozbudowie:tak: teraz zastanawiamy się nad gazem - na razie nie mamy gazu ale jest możliwość doprowadzenia i moje pytanie brzmi - co się lepiej opłaca??????
Slonce ja mialam przez jakis czas ogrzewanie i weglowe (tradycyjne) i gazowe ... tzn puki bylo w miare cieplo palilo sie weglem a jak juz bylo brr.. zimno wlanczalo sie gaz ...tyle ze ja mieszkam w bliznioaku a weglowu stal u brata w kotlowni a rok temu juz go wywalil i zmienil tez na gazowy to powiem ci tak....
my placimy za 2 miechy w sezonie grzewczym przy piecu dwufunkcyjnym tzn woda i grzanie 1100-1300 zl ale jakos bardzo sie nie przegrzewajac ale majac 3 pietra do ogrzania bedzie z 200 m2 :baffled: wiec kwestia jaka powierzchnia A czy to sie oplaca ... hmm... biorac pod uwage ze rano sie budzosz i masz cieplutko to tak :sorry2:

Spadam do wanny bede za 40 min
:-)

Do góry