Eve84
2 lata przerwy.....
nie wiem czy pamietacie ale kiedys byl taki swietny balsam Garniera pomaranczowy z pompka! i pieknie pachnial!!!! dla mnie byl nr 1 a teraz to ciagle inny kupuje! 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ponoc od depialtora wloski wrastaja..... ale to tylko ze slyszenia wiem.....Marzeniz moze kiedys sie odwarze, ale przemysle jeszcze sprawe z depilatorem, bo wtedy mogłabym sama sobie depilowac, tylko niewiem czy wytrzymam bol
A ja Kochane ide prysznic wziasc i lulu jutro rano o 9tej wstaje i do kościółka.Milutkiej nocy Wam zycze i do juterka:-)
musze sie dokladnie wypytac kolezanki z pracy, która wiem , ze uzywa depilatora, tylko nigdy nie mialam odwagi sie jej spytac o miejsca intymneponoc od depialtora wloski wrastaja..... ale to tylko ze slyszenia wiem.....
mam kolezanka ktora sie depiluje depilatorem i mowi ze rewelacja jesli chodzi o nogi i pachy ale o pipke to nie wiem......musze sie dokladnie wypytac kolezanki z pracy, która wiem , ze uzywa depilatora, tylko nigdy nie mialam odwagi sie jej spytac o miejsca intymne