R
RiSiA
Gość
w zeszłym cyklu miałam tak, że nie mogłam chodzic bo włącznie z nogą bolał mnie lewy pośladekno to ja ci serdecznie wspolczuje

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w zeszłym cyklu miałam tak, że nie mogłam chodzic bo włącznie z nogą bolał mnie lewy pośladekno to ja ci serdecznie wspolczuje
Ehh mi też się tak czasem robi,że nawet kolorków nie można zmienic ani nic, nie wiem czemu sie tak dzieje"Pozdrawiam" mi się złączyło z linkiem ale już poprawiłam, thxNie wiem co jest ale emotki mi nie wchodzą. Klikam na nie o one nie wchcą wskoczyć do tekstu! wrrrrr....
Ach a ja w tym cyklu zero bóluJa od czasu do czasu tez utykam jak ma owul.ale to bardzie takie mozne klucia/ciagniecia. Ale ze dzialam tylko na jeden silnik to tylko lewa strona napizdza.
HejkaPoczytałam Was troszkę... niezła ta pogaducha o depilacji... heheh.. a ten filmik... MASAKRA ;DApropo kosmetyków, balsamów itd. to ja zawsze sięgam do skarbnicy wizaża i tam w zakładce KOSMETYK WSZECHCZASÓW wybieram to co mnie interesuje i czytam opinie... Na stronę wizaża zaglądają tysiące kobitek i opisują wszystko. Np. czy kosmetyk uczula, jak nawilża, jaki ma kolor, zapach, trwałość itp. itd. same zobaczcie
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/Pozdrawiam i zmykam na kawkę z małżusiem
![]()
No fakt fajne forum dużo róznych ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziećdzieki za linka, swietna strona, nie znałam jej
no w sumie lepiej poczekac...mam nadzieje,ze clo u mnie spowoduje,ze bede miala owu do 16dc,a potem bede mogla spokojnie wziac lutke...bo inaczej bede miala dylemat...Wiesz co ja czytałam bardzo duzo opinii na temat lutki i wiem, ze niektórzy lekarze mówią, ze nie zakłóci, ale niektórzy tez mówią, że zakłóci. Ja tam wpole poczekać i brać po owulce, tak na wszelki wypadek;-)
no w sumie lepiej poczekac...mam nadzieje,ze clo u mnie spowoduje,ze bede miala owu do 16dc,a potem bede mogla spokojnie wziac lutke...bo inaczej bede miala dylemat...