reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Kropeczko

Dzieki. Tez mam nadzieje ze te dodatkowe badania wykaza ze wirus nie jest aktywny i ze moge zaczac juz teraz
Lekarz pytal czy mialam robiona fuzje krwi niedawno lub bylam zakazona. Powiedzialam ze wogole nie choruje i nic nie czuje. Powiedzial ze w takim razie na 99% to badziewie z dziecinstwa i tylko dla potwierdzeniia zrobimy dodatkowe badania. Wyniki maja byc za 10 dni mniej wiecej. Jak bedzie dobrze to moj idzie na testowanie armii (czy ma ja produkowana) i ruszamy od okolo 15 wrzesnia:-)

reklama
Czy któraś z Was słysząła o skuteczności tych ziółek Ojca Sroki??

Pajka kilka osob je tu sobie polecalo, wiem, ze lilu je ma...ale chyba jeszcze nie zaczela pic...i chyba nektarynka...
ja nie wiem o tym za wiele...:no:

Za chwilke sobie zrobie okład,bo wytrzymac czasem nie idzie:tak:

Pomasuj sobie tez skronie, rob taki kolisty masaz 2 rekami, palcem wskauzjacym na czole od srodka czola w kierunku skroni....(palec wskazujacy dajesz na czolo, kciuki na skronie, pozotsale palce w powietrzu) a potem -na srodku skroni jest taki punkt...jak sie go lekko uciska to czesto bol glowy mija...ponaciskaj go chwilke kciukiem i znowu pomasuj skronie kolistymi ruchami. sprobuj Madziu....

Dzien dobry!

jak Wam mija niedziela?

ja zwijam sie z bolu, mam @ i wspieram sie termoforem, no-spa i relaksyjaca muzyka....

Lolitko-ciesze sie, ze tak zalatwiliscie sprawe...mam nadzieje, ze wynik na powtorce wyjdzie dobry i zaczniecie procedure juz we wrzesniu!

Mam wiesci od KaroliDe, wczoraj wziela slub o 16stej, we wtorek leci do Egiptu...po powrocie wskoczy do nas na stale:-))))

Buziaki dla wszystkich!!!

Witam Cie u mnie jest cudowna pogoda byłam juz na spacerku i pewnie pójde jeszcze raz.Dziękuje za buziaka i równiez przesyłam buziaki.

Kropeczko

Dzieki. Tez mam nadzieje ze te dodatkowe badania wykaza ze wirus nie jest aktywny i ze moge zaczac juz teraz
Lekarz pytal czy mialam robiona fuzje krwi niedawno lub bylam zakazona. Powiedzialam ze wogole nie choruje i nic nie czuje. Powiedzial ze w takim razie na 99% to badziewie z dziecinstwa i tylko dla potwierdzeniia zrobimy dodatkowe badania. Wyniki maja byc za 10 dni mniej wiecej. Jak bedzie dobrze to moj idzie na testowanie armii (czy ma ja produkowana) i ruszamy od okolo 15 wrzesnia:-)

Lolitko-mogli Cie zarazic juz dawno, nawet przy porodzie w szpitalu...skoro dobrze sie czujesz to na pewno jest wszystko ok...trzymam kciuki za wyniki Twoje i Twojego Faceta!!!

Boziu...ja tez juz chcialabym moc rozpoczac te staranka.....

Pomasuj sobie tez skronie, rob taki kolisty masaz 2 rekami, palcem wskauzjacym na czole od srodka czola w kierunku skroni....(palec wskazujacy dajesz na czolo, kciuki na skronie, pozotsale palce w powietrzu) a potem -na srodku skroni jest taki punkt...jak sie go lekko uciska to czesto bol glowy mija...ponaciskaj go chwilke kciukiem i znowu pomasuj skronie kolistymi ruchami. sprobuj Madziu....

Spróbuje,bo wkurza mnie ten ból,musze sie cieszyc ładniutką pogodą.

Kropeczko

A kiedy rozpoczynacie ?

Co do mojego HB - tez jestem pewna ze to stare. Lekarz powiedzial ze gdyby to bylo terazniejsze, to najprawdopodobniej zarazilabym mojego faceta w trakcie serduszkowania. A u niego wynik jest dobry wiec naprawde wierze ze to tylko formalnosc i ze mozemy przystapic juz we wrzesniu do stymulacji

Kropeczko

A kiedy rozpoczynacie ?

nie mam pojecia...na razie czekam na ponowienie wszystkich przeswietlen i rezonansu tutaj...bylam we wtorek na konsultacji u tut.specjalisty, ....z tym kolanem nie jest za dobrze, wiec jak na razie to jest priorytetem...niestety....
Bede wdzieczna losowi jak do konca roku uda sie to wyjasnic i dostaniemy zielone swiatleko w 2010:-)
na szczescie moj maz bierze ciagle te witaminy, poprawily mu sie wyniki...wiec licze, ze nam sie uda naturalnie...jak bedzie juz wolno:-)

Witam sie - a u mnie synek w nocy mial 38,5 i caly czas ma taka goraczke. Nie chce jesc i twierdzi ze go brzuch boli. Napil sie pol kubka miety i zaraz to zwymiotowal... zbieramy sie do lekarza...
Gosiu - mam nadzieję, że to szybciutko przejdzie i Szymek poczuje sie lepiej:tak:
Dobra. Goscie ode mnie pojechali wiec wracam na forum i od razu sie dziele z wami ostatnia trauma
Lolitko - mam głupie pytanie - co to jest HB????:zawstydzona/y:
życzę, by wszystko jednak było dobrze i stymulacja szybciutko:tak:
A jak reakcja rodzinki na wizytę w klinice - wiedzieli, czy się dopiero dowiedzieli;-)
Czy któraś z Was słysząła o skuteczności tych ziółek Ojca Sroki??
to właśnie te ziółka pije Nektarynka:tak:
Dzien dobry!
jak Wam mija niedziela?

ja zwijam sie z bolu, mam @ i wspieram sie termoforem, no-spa i relaksyjaca muzyka....

Mam wiesci od KaroliDe, wczoraj wziela slub o 16stej, we wtorek leci do Egiptu...po powrocie wskoczy do nas na stale:-))))
Wiolu - przytulam z powodu bólu:-(
Pozdrów Karolę jak masz jeszcze z nią kontakt - i pożycz wszystkiego najlepszego:tak:
a co do pieca - już zdecydowaliśmy, że podłączymy gaz ale pieca węglowego nie wyrzucamy - napisz mi jeszcze cenowo jak to wygląda u Twoich rodziców jeśli możesz i ile mają m2 w domku:sorry2:

Super ze te wyniki sie poprawiaja. Tak trzymac.
Co do kolanka - jasne ze musi byc priorytetem. Nawet sobie nie wyobrazam jak byloby podwojnie ciezko dla ciebie miec brzuszek i z takim obciazeniem dla Twojego kolanka to byloby zabojstwo

reklama
to właśnie te ziółka pije Nektarynka:tak:

To dobrze wiedzieć juro jadę do sklepu zielarskiego po zapas :-D tylko muszę się Nketarynki podpytac jak je pic ;-) i zamierzam kupic testy owulacyjne i do dzieła ;-) z nową wiarą i nowymi nadziejami ;-)a kryzys pewnie przyjdzie wraz z @:-D jak zawsze, ale najważniejsze to sie nie poddawać :tak:dziewczyny a z jakiej firmy są dobre testy owulacyjne??

Do góry