reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Cześć dziewczynki @ oczywiscie dzisiaj zamienila sie na miesjca z budzikiem :no:
mozecie puscic kciuki! :no: nie wiem co jest nie tak ... czy moze armia ... moze za krotla fl .. a moze brak szczescia ?

Witam Ewciu, a miałam taką nadzieję, że temperatura jeszcze podniesiona:crazy:

Bardzo mi przykro- ale znów mamy nowy cykl:-(
Trzymaj sie!!!

reklama
Hej a ja jak zwykle z pytankiem jak to możliwe żeby przez ponad tydzień test owulacyjny wychodził pozytywnie a temp mierzę i dziś tylko 36.6 a może to te testy jakieś pokićkane (LH test):baffled::baffled::baffled:

Bo jak bym patrzała że testowa ciemniejsza to wyszło by że nie miałam w tym miesiącu owulacji a jajniki mnie tak bolały i śluz leciał po kolana że owulka na pewno była:-D:-D:-D

Aaaaaa i najwazniejsze..
Kroptusia urodzila.. po 30 godzinach skurczy i przekleciu męza i szpitala dzis o 7.20 urodzila ważącego 3750gram i mierzącego 56cm Kacperka.. jest slicznym chłopcem i oczkiem w głowie wielu osob :-) Kroptusia lezy na pooperacyjnym poniewaz byly komplikacje i zakonczyło się to CC, była operowana przez 3 lekarzy ale z małym wszystko ok.. Mały juz ssie cyce :-)
Pozdrowienia od naszej dzielnej Kroptusi

Sylwia

[url=http://www.glitter-graphics.com][/URL]

Z okazji narodzin Waszego maleństwa, życzymy Mu beztroskiego i zdrowego dzieciństwa, a Wam - odkrywania nowych uroków wspólnego życia.

kochana to jest jeszcze negatywny
image_7314.jpg

a to pozytywny
image_117.jpg

nie mozna miec tydzien owu.. musisz wiedziec ze testy pozytywne sa wtedy gdy testowa jest taka jak kontrolna lub ciemniejsza.. ewentualnie minimalnie jasniejsza..

reklama
Do góry