reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam się i ja:-)

poczytałam i co do testów to dziewczyny maja rację - Zbinio - musi być kreska testowa taka sama lub ciut jaśniejsza:tak:

Zajączku - super wieści o Hani - pozdrów Ją gorąco:tak:
ale szybciutko wyjeżdżasz:no: - ja to sobie nie wyobrażam BB bez Ciebie i Twojego kota:-( i już tęsknię:tak:

Badaicka - wielki dzień czeka Twoją córcię:tak: ale wierzę, że dacie radę:-)

Aha jeszcze sie chcialam odniesc do tego co pisalyscie o pracy w przedszkolu :-D Mnie sie marzy taka praca, ale niestety moje wyksztalcenie poszlo w zupelnie inna strone :-( Jak myslicie, jest w ogole jakas szansa na taka prace bez odpowiedniego wyksztalcenia? :-(
Moja mama pracuje w przedszkolu, mówi aby się dostać do takiej pracy to tzrba mieć średnie pedagogiczne lub studia pedagogiczne;-)

Hej a ja jak zwykle z pytankiem jak to możliwe żeby przez ponad tydzień test owulacyjny wychodził pozytywnie a temp mierzę i dziś tylko 36.6 a może to te testy jakieś pokićkane (LH test):baffled::baffled::baffled:
Ja używałam tych testów przez 3 miesiące i powiem Ci, ze u mnie wskazywały tylko pozytywną ( dwie identyczne kolorystycznie kreski to pozytyw) w jeden dzień, a tak dzien przed i po miałam bladą krechę drugą, albo w ogóle.

Cześć dziewczynki @ oczywiscie dzisiaj zamienila sie na miesjca z budzikiem :no:
mozecie puscic kciuki! :no: nie wiem co jest nie tak ... czy moze armia ... moze za krotla fl .. a moze brak szczescia ?

Słońce nie martw się bedzie dobrze :tak: musi być trzymam kciukole za ten cykl. A Twoj M się badał w ogóle??

I ja juz praktycznie sie zegnam ;-) dzisiaj mam seans filnowy "Kac Vegas" i " 27 sukienek" :-D także jest zabawinie. Buziaczki dla wszystkich i do jutra;-)

reklama
Witam się pięknie :-)

Zbinio jak Ci owulacyjne wychodzą pozytywne to może spróbuj ciążowego a nóż też wyjdzie pozytywny :-D
Tak na poważnie to albo naprawdę jesteś w ciąży albo niestety masz coś nie tak z hormonami. Mi zawsze kilka dni przed i po owulce (której rzekomo i tak nie ma :confused:) wychodzą testy z jedną kreską, a na owulkę wychodzi pozytyw :tak:

Fajne wieści o Hance. Trzymamy kciukasy :tak:

Do góry