Nektarynka
Fanka BB :)
Pajeczko.. przykro mi ale ja i tak w to nie wierze.. jakos nie dociera to do mnie.. w kazdym razie idz do gina i zobaczymy co powie.. ja nadal mam nadzieje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pajka bardzo mi przykro:-(tak śledziłam te trzymanie nas w niepewności , nic nie pisałam bo w dużej mierze Cię rozumiem , też miałam jeden taki cykl który dał mi mega dużo nazieii bo opożnił się o 7 dni , i oczywiście jak zrobiłam testa to zaraz pojawiła się durna@.Hej dziewczyny super wiadomość to taka, że teścior wyszedł negatywny.
Na razie ide do krzaczorów :--(
wiesz to jest bardzo dziwne bo jesli wczesniej bralas luteine w tym cyklu to powinna sie po tamtych dawkach pojawic..
wiesz moze dlatego, ze brałam ją krótko :-( bo zapomniałam pare razy i potem stwierdzilam , ze nie warto... Jutro się wszystko okarze. Jeżeli lekarka bedzie za tym, zebym zrobiła bete to pojde we wtorek na badania. Ja przynajmniej juz teraz nie mam nadziei, ale nie bede Was tutaj swoją osobą dołowała:-(