reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

witam was
dawno nie byłam na bb...
dziś zaczęłam 20cykl :/

pozdrawiam was
i 3mam kciuki za testujące!!&&

Ojej... przytulam... Może ten dwudziesty, wakacyjny okaże się szczęśliwy!!!

witam kochana już sie stęskniłam za Tobą , a Ty pewnie urlop zaczęłaś z M?

Jak u Ciebie?????????????????????????????????

reklama
Hejka.Długo tu nie zaglądałam,ale nie bardzo miałam czasu.Synus sie dobrze chowa,jak narazie zdrów,skonczył juz 5 miesiecy czas szybko leci.We wrzesniu Bartus ma miec operacje mam nadzieje,ze ostatnia.Meczą nas te upały a w domu taki skwar ze nie idzie wytrzymac.Wszystkim kobietkom które bedą testowac trzymam kciuki i równiez za te co sie starają.Pozdrawiam.

Mamy juz 5 miesiecy:-)

Załączniki

• DSC01047.jpg
    DSC01047.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC01045.jpg
    DSC01045.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC01035.jpg
    DSC01035.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 47
Madzia - mam nadzieję, że we wrześniu to już będzie ostatnia operacja i za to będę trzymała kciuki!!! A te upały faktycznie są męczące , ale dzisiaj widzę, że mamy ochłodzenie:))
Bartuś to już naprawdę duży chłopak:))

madzia jaki Bartuś już duży pięknie rośnie :):)
powodzenia na operacji

u mnie dzisiaj 31 dc i jedna krecha na teście :(:(:( niestety dupa z tym wszystkim

reklama
Do góry