Sylwia maybe baby
Zaciekawiona BB
Jestem ciekawa waszyh rad w staraniach o dziecko. Jakieś konkrety? Może same miałyście problem z zajciem w ciążę i doczekalyscie się dziecka naturalnie? I jak szybko zobaczylyscie 2 kreski na teście ciążowym?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
GratulacjeStaraliśmy się 10 miesięcy,wszyscy radzili się nie nakręcac, odpocząć,wrzucić na luz - dostawałam już szału jak to czytałam, po drodze ciąża biochemiczna- pewnie nawet bym jej nie wylapala, gdybym nie robiła tysiąca testów ciazowych...I co? Z nowym rokiem postanowiłam że koniec tego zameczania siebie i meza, nie jest nam dane drugie dziecko to nie,nawet zabawki już rozdalam, zajelam się tematem budowy domu i proszę tak oto z nienacka jestem w 9 tygodniu:-) ...chyba coś w tym jest....
Życzę Ci wszystkiego dobrego!
Mam tą apke od miesiąca I działamy z niąJa w tej 3 udanej ,tez miałam za mały przyrost bety ,i do tego za cienkie endometrium
,dostałam duphaston i luteine , ciąża przebiegła bez komplikacji , spróbuj z monitoringiem owulacji, i może apka flo, u mnie się potwierdziło z tym co gin mówił
Ale warto porównać z ginem, wtedy jest pewnośćMam tą apke od miesiąca I działamy z nią![]()
Tylko jest haczyk ja pracuje na zmiany moja gin przyjmuje tylko w pon i czwartki no i mam tam 40 min jazdy autem bo w mojej miejscowości ginekolog który przyjmuje to ślepy kręt który cytologia potrafi spartaczycAle warto porównać z ginem, wtedy jest pewność