Cześć dziewczyny! Staramy się z mężem o 2 dziecko już długo ponad rok i nicmacie jakieś sprawdzone suplementy, rady?? Już tracę nadzieję i świruje z miesiąca na miesiąc i ciągle nic... Przez co trochę się podlamalam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć dziewczyny! Staramy się z mężem o 2 dziecko już długo ponad rok i nicmacie jakieś sprawdzone suplementy, rady?? Już tracę nadzieję i świruje z miesiąca na miesiąc i ciągle nic... Przez co trochę się podlamalam
czuje sie jakbym czytała swoja historieU nas tez wiele owulacji, wiele miesięcy starań. Aż za namowa ginekolog wysłałam męża na badania nasienia. To nie ze mną był problem. Ponad rok od wizyty w klinice leczenia niepłodności, po drugim invitro i drugim transferze, jestem w 31 tc. Nie warto czekać na cud. Nie należy zwlekać, czekać rok. Ale to moje zdanie.