Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
sprobuj jeszcze raz wizyty u ginek bo tu zadna lekarzem nie jest a bez badania sie nie obejdzie-tak mysle...jesli chodzi o te plamienia to moze zapisz sobie kiedy one wystapily i polecam zaczac mierzyc temp(zawsze przed wstaniem z lozka,w tym samym miejscu-ja w pod jezykiem mierze- i tym samym termometrem i tyle samo czasu) i bedziesz wiedzial czy masz owulacje-najnizsza temp. w cyklu a otem nagly wzrost to owulka i przed owulacja temp.jest nizsza to znaczy-36,2 36,4 a o owulce 36,7 36,8 a jak w dniu kiedy masz dostac @(okres) masz 37 lub wyrzej to juz mozna sie cieszyc(jesli nie jeste chora) bo podwyzszona temp.to ciaza.tyle z mojej strony-ja nie mialam takich problemow z @ i mam regularne.ale temperature mozesz mierzyc lub kupic testy owulacyjne,ale rozne opinie o nich czytalam...pozdrawiam.;-)