Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To prawie to samoJa jestem
Co prawda nie z Anglii a z Walii![]()
Planujesz ciążę albo jestes w ciazy albo masz dziecko ?witam witam![]()
Aktualnie jestem w ciąży w 34 tygodniuPlanujesz ciążę albo jestes w ciazy albo masz dziecko ?
Gratulacje z calego serduchaAktualnie jestem w ciąży w 34 tygodniu
To moja pierwsza ciąża
A ty ?
Współczuje bardzo mi przykroGratulacje z calego serduchaja niestety 2 razy stracilam aniolki ostatnio pare tyg temu w 14 tyg
jak ci sie podoba opieka podczas ciazy w walli?
Mnie przeraza to ze pierwsze usg robia w 12-14 tyg a do 12 tyg nie ratuja ciazy bo uwazaja te malenstwa w 12 tyg za "plod " i anglicy twierdza ze to nie dzieckoWspółczuje bardzo mi przykro
Jeżeli chodzi o opiekę to nie mogę narzekać we wtorek mam kolejny scan już w sumie 4 z kolei gdzie generalnie wykonują tylko 2 co jest dla mnie kompletna bzdura no ale co zrobićnie robili mi problemu gdy prosiłam o skierowanie na dodatkowe usg, spotkania z Polozna mam co 2 tygodnie wiec można powiedzieć ze na bierząco dziecko jest monitorowane wiec jestem spokojna.
Zreszta jak kiedyś w 24 tygodniu spanikowałam bo nie czułam ruchów małej i napisałam do położnej to w pół godziny była u mnie w domu z detektorem tętna żeby sprawdzić czy wszystko jest ok także jeżeli chodzi o mnie nie mogę narzekać![]()