hcgSprawdź czy spada jesli tak ,może to być jeszcze Ovitrelle
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hcgSprawdź czy spada jesli tak ,może to być jeszcze Ovitrelle
Chyba czy na pewno? Bo to duża różnica. Zrób betę i powtórz po 48 h. Wtedy będzie wszystko jasne.Chyba z 15 dni temu
338,2 mlU/ml tyle mam bety także dalej nie wiem na czym stoję?
Lekarz mi napisał w smsie że niby się udało ale ja dalej nie wiem na czym stoję bo jeszcze nie byłam na wizycie na usg338,2 mlU/ml tyle mam bety także dalej nie wiem na czym stoję?
Nie masz co iść do lekarza teraz bo i tak nic nie zobaczy. Powtórz betę w czwartek i sprawdź czy dobrze rośnie.Lekarz mi napisał w smsie że niby się udało ale ja dalej nie wiem na czym stoję bo jeszcze nie byłam na wizycie na usg
to raczej już nie z zastrzykuLekarz mi napisał w smsie że niby się udało ale ja dalej nie wiem na czym stoję bo jeszcze nie byłam na wizycie na usg
Miałam 2 dni temu bety 338,2 a dzisiaj 1004,6 czyli to ciąża?to raczej już nie z zastrzyku![]()
tak gratulacjeMiałam 2 dni temu bety 338,2 a dzisiaj 1004,6 czyli to ciąża?
Poprzednia beta wskazywała już ciążę. Przyrost super. Możesz poczekać z wizytą 1-2 tygodnie.Miałam 2 dni temu bety 338,2 a dzisiaj 1004,6 czyli to ciąża?
Dziękuję bardzo się cieszę że się udałotak gratulacje
możesz już iść na usg będzie widać raczej pęcherzyk![]()