reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranie sie, wczesne objawy

reklama
Oczywiście tak myślałam, że jak kupię test to nie pokazy od do jutra bo tak zawsze jest, że kupuje na rano a robie juz.
Zrobiłam i takie dwie krechy są ze aż nie dowierzam !!!
Rano mnie tylko brzuch zaczął boleć jak na biegunke. No i już 2 razy byłam w wc. To prawidłowe czy może za mało progesteronu oznacza?
GRATULACJE! <3 duzo zdrowka :):)

Zrobiłam badania we wtorek wyniki i zobaczymy co w trawie piszczy. Jeszcze tak się zastanawiam... Może po prostu nie trafiam idealnie w owulacje.. Może tak mi się wszystko przestawia. Teraz jestem 1 dzień po okresie u czułam klucie w jajniku czy to możliwe że tak szybko by wystąpiła??

Zrobiłam badania we wtorek wyniki i zobaczymy co w trawie piszczy. Jeszcze tak się zastanawiam... Może po prostu nie trafiam idealnie w owulacje.. Może tak mi się wszystko przestawia. Teraz jestem 1 dzień po okresie u czułam klucie w jajniku czy to możliwe że tak szybko by wystąpiła??
Jesli masz krotkie cykle lub nieregularne to w sumie jest mozliwe. Jesli nie masz pewnosci kiedy masz owulacje to polecam testy owulacyjne :)

reklama
Jesli masz krotkie cykle lub nieregularne to w sumie jest mozliwe. Jesli nie masz pewnosci kiedy masz owulacje to polecam testy owulacyjne :)
Właśnie ze do ostatniej miesiączki miałam regularne cykle teraz się przestawilo aż o 5 dni. Do testów się zrazilam bo co robiłam to ciągle negatywne. Może nie trafiłam w dni nie wiem

Do góry