Mała.czarna
Fanka BB :)
W pierwsza w pierwszym cyklu(poronilam)
W druga w 4 cyklu (poroniłam)
W 3 w której jestem obecnie w pierwszym cyklu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A robiłaś sobie przerwę pomiędzy staraniami ? Znasz powód poronień ?W pierwsza w pierwszym cyklu(poronilam)
Ja z kolei zaszłam w pierwszą ciążę w drugim cyklu bez starań właściwie - była to ciąża biochemiczna. Potem od razu w pierwszym cyklu po poronieniu zaszłam w kolejną - pozamaciczna.
Po tym odczekalismy te 3 miesiące i od dwóch cykli się nie udajemiałam potwierdzony pęcherzyk owulacyjny, staralismy się i okazało się że nie pękł tylko zrobiła się torbiel krwotoczna
![]()
Każdy mówi że najlepiej odpuścić i nie myśleć ale mi się.to nie udaje. Nawet w pracy myślę. Szukam sobie różnych zajęć ale nie potrafię... [emoji3064]
Pomiędzy pierwsza a druga bylo 5 miesięcy przerwy. Chcialam sie starać odrazu.A robiłaś sobie przerwę pomiędzy staraniami ? Znasz powód poronień ?
To super że Ci się udało. Ja też jakaś część badań już poroniłam łącznie z trombofilia. Kartiotypow nie robiłam .Pomiędzy pierwsza a druga bylo 5 miesięcy przerwy. Chcialam sie starać odrazu.
Między druga a trzecia jest rok i 3 miesiące.
Nie znam, zrobilam wszystkie możliwe badania procz trombofili łączenie z kariotypami, wszystko wyszło ok
No narazie u mnie jeszcze może wszystko się zdarzyć ale staram sie byc dobrej myśliTo super że Ci się udało. Ja też jakaś część badań już poroniłam łącznie z trombofilia. Kartiotypow nie robiłam .
To miałaś trochę przerw, ja jakoś nie potrafię czekać tylko próbujemy ...może właśnie powinnam dać organizmowi czas
Ja też niestety nie umiem. Niby nie patrzę który dzień cyklu ale podświadomie i tak wiem i ciągle myślę. Wykończyć się możnaJesteśmy razem w tym... niby jak odpuszczasz to się udaje ale ja nie potrafię tak nie myśleć....