reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

dzięki biedroneczko:) I tak jest dobrze:) W poprzednim cyklu zaczęłam testować chyba od 8dpo :szok: i tak do dnia przed @. Dzień przed @ wieczorem zaczął mnie boleć brzuch i pojawiło sie plamienie a rano obudziłam sie z @. W tym cyklu długo byłam cierpliwa i spokojna bo to już 11dpo:) Także jestem z siebie bardzo dumna, ze jeszcze nie ryczę i nie panikuję. Co ma być to będzie. Jak mówi mój tata :"Nie przejmuj sie rzeczami, na które nie masz wpływu":)

reklama
Dobra dziewczynki uciekam do męża. Pooglądamy razem telewizję i do łóżeczka. Muszę sie troszke wygrzać zeby mi sie nie pogorszyło. Na szczęście gorączki nie mam. Trochę gardło mnie boli i ten cholerny katar... No ale cóż. Pewnie od Olki się zaraziłam.

Dzięki za wsparcie:) Może ten ckl jednak okaze sie szczęśliwy... Bardzo bym tego chciała...Szkoda, ze to nie ode mnie zależy...

jasne emilchen:) Poczekam na Ciebie do srody i razem zatestujemy:) Może ten cykl dla nas obu będzie szczęśliwy. To mój 5 cykl staranek a Twój? Coś mi sie kojarzy, ze też.
mój też 5 :-D to może nam się razem uda?? :tak: oby!!! miałybyśmy dzieci w równym wieku :-D

PS. masz mądrego tatę :) musimy się go słuchać :)

emilchen widzę, ze wiele nas łączy:) Zaczynamy cykl w tym samym dniu, obie mamy 5 cykl staranek i jeszcze jestesmy w tym samym wieku:) Mam nadzieję, ze chociaż jednej z nas sie uda:) Żeby nie było, ze jestem samolubna trzymam kciuki za Ciebie:) Pomodle sie żebyś w tym cyklu ujrzała 2 piękne, wymarzone grube krechy:)

emilchen widzę, ze wiele nas łączy:) Zaczynamy cykl w tym samym dniu, obie mamy 5 cykl staranek i jeszcze jestesmy w tym samym wieku:) Mam nadzieję, ze chociaż jednej z nas sie uda:) Żeby nie było, ze jestem samolubna trzymam kciuki za Ciebie:) Pomodle sie żebyś w tym cyklu ujrzała 2 piękne, wymarzone grube krechy:)
ok to ja się pomodlę za Twoje dwie kreski :-D

A ja pomogle sie o Was obie byście ujrzaly dwie krechy:tak::tak:
Też mam taki na serio 5 cykl staranek, tyle ze ja jeszce do testowania mam tyle ze hoho
biedroneczka nie bój nic, ja się codziennie modlę za wszystkie staraczki a szczególnie te które znam, więc nie zostaniesz pominięta :tak: i dziękuję za Twoją modlitwę...

PS. dla wierzących - patronem kobiet starających się o dziecko jest św. Dominik Savio. Gdzieś słyszałam, że św. Gerard też się trudni pomaganiem staraczkom więc zawsze wspominam ich obu :)))

Ostatnia edycja:
No właśnie wisienka moze jeszce za wczesnie na testowanie, poczekaj spokojnie do terminu @, wiem ze ciezko czasmi jeszce jak sie czlowiek nakreci, sama nie wiem jak wytrzymam te 14 dni. Choc ja mam male nadzieje bo za malo staranek bylo w weekend:-(

Biedroneczko ja tez mam tyle do testowania tylko nie wiem do czego bo przytulanek nie bylo:-:)-:)-(

Emilchen Wisienko trzymam mocno za Was kciuki:tak:

Zdec witaj na forum, Twojej tragedii nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić, mam nadzieję że tym razem już wszystko pójdzie dobrze.

w 7dpo beta nie wyjdzie, bez względu na długość cyklu musi dojść do implantacji i potem jeszcze hcg musi pokazać się w krwi, myślę że 10dpo to tak najwcześniej żeby badanie miało sens.

Wisienko test w 11dpo wieczorem to prawie nigdy nie wychodzi, zatestuj z porannego moczu. ale macie fajnie testujące....

reklama
w 7dpo beta nie wyjdzie, bez względu na długość cyklu musi dojść do implantacji i potem jeszcze hcg musi pokazać się w krwi, myślę że 10dpo to tak najwcześniej żeby badanie miało sens. ..

A ja myslalam ze Bete mozna zrobic tydzien po zaplodnieniu:eek: .I nalezy ja jeszcze powtorzyc i sprawdzic czy prawidlowo rosnie, powinna wzrastac
minimum o 66% co 48 godzin.

Do góry