reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Słońce nie płacz... Ten na górze ma na pewno w obec Ciebie plan:) Wszystko sie ułoży i na pewno niedługo Ty też ujrzysz swoje 2 wymarzone, grube krechy:) Wiem co czujesz... Też bym pewnie sie dołowała na Twoim miejscu ale głowa do góry:) A moze za wcześnie test zrobiłaś? Jakiej czułosci był?

reklama
E... mi się wydaje, że będą dwie... :-)sama powiedziałaś, ze czujesz sie jakoś dziwnie, nidgy wcześniej tak nie było... a jeśli będzie jedna kreska to przecież zawsze mogło być za wcześnie na te nieczułe testy... akiedy masz dostać @?

Kiciaq, głowa do góry... nie mogę powiedzieć, ze wiem co czujesz... :-( bo nie wiem... ale trzymam za Ciebie mcono kciukasy... zobaczysz już niedługo wszystkie będziemy się czwaliły postepami w rosnacym brzuchu, kopniakiami od wewnątrz, imionami, usg itp.:tak: ja w to wierzę... a kto wie czy na święta nie pójdziesz na zwolnienie??? to by był już 3 miesiąc jesli coś wyjdzie w tym cyklu...:cool2:

Kochana w tym cyklu juz nic nie wyjdzie bo ja juz po testowaniu i wiem, ze nie bylo za wczesnie :-( ( w sumie to po dwoch testach ) a na swieta na pewno nie pojde na zwolnienie bo nawet w ciazy nie bede :-( musze isc na cholerna szczepionke po ktorej nie mozna w ciaze zachodzic przez trzy miesiace :wściekła/y: wiec wychodzi na to, ze dopiero w przyszlym roku bede sie mogla znowu starac :crazy:

Kochana w tym cyklu juz nic nie wyjdzie bo ja juz po testowaniu i wiem, ze nie bylo za wczesnie :-( ( w sumie to po dwoch testach ) a na swieta na pewno nie pojde na zwolnienie bo nawet w ciazy nie bede :-( musze isc na cholerna szczepionke po ktorej nie mozna w ciaze zachodzic przez trzy miesiace :wściekła/y: wiec wychodzi na to, ze dopiero w przyszlym roku bede sie mogla znowu starac :crazy:

Ale testy to nie wszystko... przeciez dziewczyny tak miały, ze i w dniu @ wychodziły negatywne, a były w ciąży... głowa do góry... dopóki nie dostaniesz @... oby nie!!!:-)
no czytałam coś o tym co pisałaś o tej szczepionce, co to w ogóle jest?

Kochana ale według suwaczka masz jeszcze 4 dnido testowania. Jeśli robiłaś test o czułosci 25 to mógł jeszcze nie wyjść. A tempke mierzysz? Nie chce Cię nakręcać ale nie trac jeszcze nadziei. Puki nie ma @ wszystko jest mozliwe:)

Słońce nie płacz... Ten na górze ma na pewno w obec Ciebie plan:) Wszystko sie ułoży i na pewno niedługo Ty też ujrzysz swoje 2 wymarzone, grube krechy:) Wiem co czujesz... Też bym pewnie sie dołowała na Twoim miejscu ale głowa do góry:) A moze za wcześnie test zrobiłaś? Jakiej czułosci był?

Nie wiem jakiej one sa czulosci, ale wiem ze mozna je robic do 6 dni przed @ tak jak pisalam, juz kiedys wyszedl mi pozytywny i to w 23dc po poludniu :frown: dzis jest 25dc robilam z porannego moczu :frown:

Kiciaq tak jak dziewczyny pisza dopoki nie ma @ to wszystko mozliwe a 4 dni przed @ to jeszcze duzo na to zeby test mogl wyjsc:eek: dwa ok ale nie cztery:sorry:

Slonko glowa do gory:tak:

A jak tempka?

Kiciaq tak jak dziewczyny pisza dopoki nie ma @ to wszystko mozliwe a 4 dni przed @ to jeszcze duzo na to zeby test mogl wyjsc:eek: dwa ok ale nie cztery:sorry:

Slonko glowa do gory:tak:

A jak tempka?

Ale ten test jest naprawde bardzo dobry, w sumie dosc drogi przy okazji i faktycznie mozna go robic nawet 6 dni przed @ pisalam, ze juz kiedys mi wyszedl i to 7 dni przed @ po poludniu dokladnie w 23dc i byla druga kreska, blada, ale byla i kilka kolejnych wtedy tez wyszlo pozytywnie, co z tego skoro moja fasolka nie chciala zostac u mamy:sad: takze nie sadze zeby tym razem sie pomylily oba :sad: dobra koncze juz sie uzalac nad soba, ale dzieki kochane za slowa otuchy

reklama
Do góry