reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja byłam u gin starań czyli pod koniec kwietnia albo an poczatku maja i powiedziała, ze mam sie zgłosić za pół roku jesli sie nie uda to wtedy porobimy badania. Poza tym sa jeszcze lekarze prywatni. Albo mozna samemu sobie badania porobić. eijf tak zrobiła. Owszem wydała mnóstwo siana ale czego sie nie robi zeby mieć upragnione baby...

reklama
Oj pod koniec cyklu to będzie na prawdę niezłe świrowanie nas wszystkich??? no własnie a gdize jest lista aktualna??? idę szukać:szok:

TESTUJĄCE:

dorkaa - 18 września
kasiek1983- 19 września
mamutka32 - 20 września
Wisienka83 - 24 lub 25 września
emilchen - 24 września
Claudia4oyu - 25 września
zielona.wampirzyca - 25 września
Lovely - 28 września
Martilla-28 września
agast22 - 28 września
pati1159 - 29 września... :)
scorpioniczkaa - 30 września
mellisa - 30 września
agniesiar - 3 października
Marzi55- 5 października
kusska - 6 października
jagódka1231- 9 paxdziernika
Hope33 - październik ???

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :)

OBECNE STARACZKI:

Martilla
agniesiar
mmm
kiciaq87
Noukie
Marzi55
Biedroneczka1980
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska
jagódka1231
agast22

Jakby coś nieaktualnego było albo kogoś by brakowało to dopisywac się dziewczyny!!!!;-):-D:happy::rofl2:

chup- witaj!

Ja mam jeszcze tydzień do testowania a juz świruję, hehe
A za 3 dni minie równo 5 lat jak zobaczyłam dwie kreski na teście :) i mimo ze radość była wielka to i przerażenie też było i różne przedziwne mysli.. Była 4 rano, spać nie mogłam z tego wszystkiego, remont w łazience i siedziałam tak na kibelku wśród gruzów i rozmyslałam...

Ostatnia edycja:
Uciekam po Hanule do przedszkola i się zastanawiam czy jechac na tą 19 po te wyniki badan. Z jednej strony bardzo jestem ciekawa co tam wyjdzie ale z drugiej... caaałą Warszawe musze przejechac... Pewnie odbiore jutro rano.

A mi zostały 2 dni do końca cyklu i nie świruję...Ale jak jutrzejszy test pokaze jedną kreskę to chyba umrę... Poprostu czuję, ze jestem w ciąży. Jeszcze nigdy nie byłam tego tak pewna jak teraz. A co jesli się mylę??? Najgorsze jest to, że to przeczucie mnie nie opuszcza. Najchętniej juz bym wszystkim powiedziała, ze jestem w ciąży. Boję sie tylko tego, ze moje przeczucie mnie myli... Tomoże jednak świruję??? Tylko tym razem to inny rodzaj swira? Zamiast ryczeć, ze znów się nie udało to ja myśle, ze sie udało. Już sama nie wiem...

reklama
Do góry