Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
marzi
ja też nie wiem co trzeba mieć w głowie i co jest ważniejsze żeby dokonywać takiego wyboru, no ale cóż każdy odpowiada za siebie, nie można nikogo zmusić żeby chciał dziecka, z drugiej strony jakbym miała mieć takich rodziców co to mnie nie chcieli a się "przytrafiłam " to też bym nie chciała;-)
no a co do Ciebie to laska nie nakręcaj się , to dopiero drugi cykl staranek może szczęśliwy, ale jak będziesz tak świrować to długo nie pociągniesz
agniesiar
bo nie mam żadnych objawów, brzuch czasem zaboli ale już coraz mniej i gdybym nie mierzyła tempki to bym nawet nie miała cienia podejrzeń czy się udało...
dziekuję:-) ale tylko tempka daje mi jeszcze nadzieję...
świetna myśl ;-)
może ja też jestem takim bezobjawowcem heheh zapytam mamy jakie ona miała objawy , albo nie , nie będę pytać hehe ona uważa że jest za młoda na babcie ale to moja decyzja, no nic na razie nie będę kobiety niepokoićMartillka, moja koleżanka nie miała żadnych objawów, w ogóle!!!!;-)

agniesiar
bo nie mam żadnych objawów, brzuch czasem zaboli ale już coraz mniej i gdybym nie mierzyła tempki to bym nawet nie miała cienia podejrzeń czy się udało...
marzi
musisz przystopować i już no:-) wiem wiem jak to zrobić:-) tego nie wiem ehehe ale na prawdę spróbuj trochę odpuścić, zobaczysz przyjdzie okruszek prędzej niż się spodziewasz;-)