reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Cześć dziewczyny!

Wczoraj miałam pierwszą wizytę u gieni. Według "magicznego kółeczka" pani doktor moja ciąża ma już 7 tygodni ale na USG wyszło, że Kruszynka jest sporo młodsza i dziś osiągnęła 5 tydzień. Także nawet suwaczek źle liczy ;-);-)

Nie widać w takim razie jeszcze bijącego serduszka ale tylko "domek" dla Kruszynki. Nie fajną wiadomością okazało się tylko to, że trofoblast (czyli to czym się Kruszynka się odżywia) ma cechy odklejania i mam przepisany lek na tą przypadłość:tak::tak::tak: Więc mam nadzieję, że Kruszynka sobie poradzi i nie będzie już więcej straszyć Mamusi i Tatusia

Trzymajcie zatem kciuki mocno aby było dobrze :tak::tak::tak:

Cześć dziewczyny!

Wczoraj miałam pierwszą wizytę u gieni. Według "magicznego kółeczka" pani doktor moja ciąża ma już 7 tygodni ale na USG wyszło, że Kruszynka jest sporo młodsza i dziś osiągnęła 5 tydzień. Także nawet suwaczek źle liczy ;-);-)

Nie widać w takim razie jeszcze bijącego serduszka ale tylko "domek" dla Kruszynki. Nie fajną wiadomością okazało się tylko to, że trofoblast (czyli to czym się Kruszynka się odżywia) ma cechy odklejania i mam przepisany lek na tą przypadłość:tak::tak::tak: Więc mam nadzieję, że Kruszynka sobie poradzi i nie będzie już więcej straszyć Mamusi i Tatusia

Kochaniutka,no to jeszcze raz gratulacje!!!

Bądź pod stałą opieką lekarza i bierz leki które ci przepisała. No i nie wolno ci się przemęczać i denerwować,to naprawde ważne!!!!!!!!!!

3mam kciuki za ciebie i twoje maleństwo!!!

Witam, czytam was od rana ale nie bardzo miałam odwagę sie pokazać.

Siedzę w krzaczorach, bo zrobiłam testa i znów I krech - wiem, ze to dopiero 10dpo. ale i tak taki widok ma swoja moc.

Po za tym czuję, ze będzie@ - ja to po prostu wiem i tyle!!!!

Chciałam sie tylko przywitać i życzyć powodzenia wszystkim!!!!

Agniesiar bo zaraz ja Ci dokopie jak Ty chcialas niedawno mi:angry::angry::angry: za te10 dpo:angry::angry::angry:

A jaka piekna tempka jaki piekny wykresik:-):-):-) te testy nic nie swiadcza:angry::angry::angry: za wczesnie:angry:

Cześć dziewczyny!

trzymam kciuki żeby dzidzia już was nie straszyła :)
a jak z bromergonem odstawiłas??

reklama
Noukie zgadzam się z tobą!!!!:tak: Agniesiar musi trochę odpocząć i się uspokoić i bedzie dobrze!!!!!

Ale też bym jej :wściekła/y::szok: dokopała za ten test :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No niech sie uspokoi:sorry: ale przeciez to za wczesnie:no: ma taki piekny wykresik i ten progesteron taki wysoki i zrobila testa 10 dpo i sie lamie:sorry::sorry::sorry: sama mi kiedys napisala tylko nie badz wsciekla jak na tym tescie w 10 dpo zobaczysz jedna kreche:eek: Ach ta moja kobietka:sorry::sorry::sorry: Czekam tu na Ciebie...................:sorry::sorry::sorry:

Nikiforko gratuluje domku dla dzidzi:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry