reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam !!
hmm szkoda. przeczucia cie zazwyczaj nie myla z tego co zauwazylam:-( dzis piatek wiec moze do niedzieli poczeka. ilu dniowa mialabys ta faze??

a ja mam pytanie odnosnie sluzu. jesli mam sluz kremmowy ale rozciagliwy na jakies 4-5cm to co mam zaznaczys w ff????

Jeżeli chodzi o taki śluz to jest on bez wątpienia już śluzem płodnym wiec albo go zanacz jako wodnisty, albo jajo, najwyżej jak jutro bedzie bardziej klarowny to wtedy jutro zaznaczysz jajo a dziś wodnisty.

A jeśli chodzi o to zbieranie to ja też sie modlę by poczekała do niedzieli bo powinnam nieć 13 dniową fazę lutealną!

reklama
Nie wytrzymałam i zrobiłam test :no:
Ale nadal mam nadzieję w końcu ten 43 dzień to za tydzień... :-)
A brzuszek jak bolał tak boli...

Oczywiście jak najbardziej trzymam za wszystkich kciuki i mam nadzieję, że niedługo spotkamy się na jakimś forum dla przyszłych mamusiek :tak:;-):-):-):-)

poki co jeszcze @ nie ma wiec sie nie łam. to moglo byc jeszcze za wczesnie na test. poczekaj kilka dni i jak nie bedzie @ dalej to wtedy zrob go ponownie. trzymam kciuki:-)

Kusska - powiem Ci tylko uważaj, bo zazwyczaj rozciagliwy śluz z domieszką jakby cremu jest śluzem najbardziej płodnym!!!

no i wlasnie o to chodzi:-) dzieki za odp. ale ze tak spytam na co mam uwazac????

Noukie jak sie czujesz?

Ja sie potwornie boję, ze dziś dostane @, bo wszystkie znaki na ziemi mi tak podpowiadają, a wtedy miałabym za krótką fazę lutealną :-(

Mam nadzieję, ze poczeka z tym zbieraniem do niedzieli!

Ale złudzeń już nie mam zadnych, wszystkie objawy @ już są, złe samopoczucie, zespół napiecia, oblewanie potami itp. Więc jestem w 100% pewna - teraz tylko sie modlę by faza lutealna była wystarczająco długa!!!!

Czesc kochana a dzis juz dobrze ale wczoraj strasznie bolala mnie glowa az wzielam ibuprofen 400:sorry::sorry::sorry:

U mnie tampka jeszcze nie spadla ale w poprzednim miesiacu nie spadla przed @ no i dwa testy w 10 i 12 dpo negatyw takze lipa, @ dzis lub jutro:sorry:
Hej Dziewczyny!
U mnie spadek temp. i przeczucie mam że @ przyjdzie, tak więc lipa... :-(
Szkoda, może innym razem się uda!
A co tam u was? Ja jeszcze 6h i weekend :tak::-)

Chyba jeszcze za wczesnie na spadek przed @:sorry2:

noukie-nadal masz bardzo ladny wykres

kusska-jak sie tak rozciaga to plodny.nieplodny nie ciagnalby sie az tak:)

macku-ja mierze w ustach wiec od poczatku cyklu.jak w pochwie mierzyc bedziesz to rzeczywiscie mozesz zaczekac az @ sie skonczy choc niekotre mierza.przeciez termometr i tak za kazdym razem sie myje

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry