eijf
Fanka BB :)
o jak fajnie.,i na dodatek masz siostre niedaleko.zawsze to razniej na obczyznieTak ma swoj wlasny gabinet;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o jak fajnie.,i na dodatek masz siostre niedaleko.zawsze to razniej na obczyznieTak ma swoj wlasny gabinet;-)
ja mysle ze to tak samo jak z solarium,farbowaniem wlosow itd w ciazy.zdania sa podzielone,jedne to robia inne nie...i opinie na ten temat tez sa rozne.moze jak masz watpliwosci to sie wstrzymaj?Stosowałam też taką maść benzacne (mozę pokreciłam nazwe) na szyję żeby się pozbyć wyprysków i gin też kazała mi ją odstawić!! a do krwi nie przenika!!
Stosowałam też taką maść benzacne (mozę pokreciłam nazwe) na szyję żeby się pozbyć wyprysków i gin też kazała mi ją odstawić!! a do krwi nie przenika!!
o jak fajnie.,i na dodatek masz siostre niedaleko.zawsze to razniej na obczyzniea w ktorym miescie jesli moge spytac?

ja znikam ide korzystac ze sloneczka:-) milego dnia!!!!
jade do szpitala a potem na basen wpadne pozniej
Co do tych lekó to mam do Was pytanie!! NA początku listoopada mam umówiona wizyte u kosmetyczki.. mam zrobić zabieg czyszczenia kwasami!! Umawiałąm się jeszcze długo przed ciążą. To mają być 4 zabiegi złuszczania. Myslę że w tym wypadku nie ma co ryzykować i nie wolno czegoś takiego robić!! a jakie jest Wasze zdanie!! Nie chce dzwonić tam i pytać, bo to jest mohja znajoma a na razie chciaąłbym tą wieść o ciązy ukryć, przynajmniej do jakiegos czasu (wiecie jak to jest)!!!