Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
scully a potem ci się tak spodoba, że tak jak my będziesz chciała sobie dołożyć kłopotu i postarasz się o drugiego bąbla
Dla kobiety nie ma rzeczy niemorzliwych;-)Dokładnie tak!!! Choć ja mam ciagle obawy czy sobie poradzę....ale chciałabym...

Dokładnie tak!!! Choć ja mam ciagle obawy czy sobie poradzę....ale chciałabym...
Dokładnie tak!!! Choć ja mam ciagle obawy czy sobie poradzę....ale chciałabym...

kochana ja dzien w dzień pracuję nad tymtakietam babskie użalanie się nad sobąprzynajmniej z mojej perspektywy
jak tam weekend? pracowałaś nad rozmnożeniem ;-)
;-):-)czesc..ja zauważyłam właśnie, że weszłam z moim synkiem w etap histerii..jak ma iść spać, to drze się jak opentany, wali nogami w łóżko..wszystko ewidentnie udawane, ale przez godzine czasu może człowieka wyprowadzić z równowagi..dobrze, że pedagogiem jestem, przynajmniej wiem jak reagować:-)ale normalnie masakra jest...wczoraj darł się od 20.15 do 22.05...teraz wrzeszczy już od 12.30..ja już wymiękam z nerwów, wiec wolę do was popisać, żebym się nie złamała przypadkiem..
:-d:-d:-dpadł...wygrałam:-)