Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tez jestem po pregnylu. Jaka mialas dawke? Wyczytalam, ze 5000 utrzymuje sie w organizmie 10 dni a wyzsze dawki ok.14. Moze jestes jeszcze pod wplywem pregnylu?teoretycznie to nawet w piatek ale na 100% wczoraj chociaz ostatnio cykle mialam 28,27,27,26 a może to po tym tamoxifenie i pregnylu wszystko mi sie pitoliło.
Hej,miło jest słyszeć że ktoś stanął po mojej stronie... Mój facet raczej boi się reakcji swoich rodziców z którymi tymczasowo mieszkamy,dla nich dziecko nieślubne to gorsze niż z trądem,ale ja uważam że ślub nie jest mi do szczęścia potrzebny...A co do starań to trwa to już jakiś rok,staram się pilnować swoich dni płodnych i działam żeby w końcu doczekać się tych wymarzonych dwóch kreseczekWitaj!
U nas jest podobnie - sa pewne opory ze strony mojego M. A raczej strach, czy to juz dobry czas na dziecko, czy podolamy. Ale ja mu ciagle powtarzam, ze nie ma na co czekac, bo na upartego nigdy czas nie bedzie odpowiedni i zawsze sie znajdzie jakies ale. I niby sie juz pogodzil z ta mysla, ale gdy ostatnio spoznial mi sie @ i mu o tym powiedzialam, to strach w oczach byl
Jak dlugo sie staracie? Na czym te starania polegaja (oprocz przytulanek oczywiscie;-))?
Scully nie zgadzam sie z Toba, ze to forum nie jest dla niej. Moj facet tez ma watpliwosci, czy damy sobie rade z dzieckiem. Mimo to chcemy i walczymy! I dlatego, ze moj facet ma pietra, mam sie na tym watku nie udzielac?![]()
Hej,miło jest słyszeć że ktoś stanął po mojej stronie... Mój facet raczej boi się reakcji swoich rodziców z którymi tymczasowo mieszkamy,dla nich dziecko nieślubne to gorsze niż z trądem,ale ja uważam że ślub nie jest mi do szczęścia potrzebny...A co do starań to trwa to już jakiś rok,staram się pilnować swoich dni płodnych i działam żeby w końcu doczekać się tych wymarzonych dwóch kreseczekDziękuję za wsparcie i życzą powodzenia
![]()

zacofana jestem na maksa 
ale dotarłam do jednej cudownej wiadomości 

Z tego co zdążyłam przeczytać to czujesz się dobrze - to super 
oby tak dalej. Życzę Ci z całego serca zdrówka i prawidłowej ciąży!! Zapraszam do Lipcóweczek