Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To dobrze;-):-)Moja paranoja sie poglebia... Wypilam jogurcik i jest mi niedobrze...![]()
Serduszko,Moja paranoja sie poglebia... Wypilam jogurcik i jest mi niedobrze...![]()
Latwo powiedziec "sie nie stresuj"!;-)Serduszko,
po pierwsze się nie stresuj. Być może będzie dobrze. Ale powiem Ci szczerze, że ja na dwa dni przed okresem czuję się chyba jak kobietka w ciąży, zawsze mam mdłości (czasem wymiotuję) jest mi słabo (zdarza mi się zemdleć) ból piersi itp. Podejrzewam, że u mnie gdybym zaszła w ciążę pewnie bym tego nie zauważyła.
buziaki i uszy do góry:-)

Coś Wam powiem kobiety..................nie dobry ten listopad i niech się skończy.
Pocieszam się,że to jeszcze tylko 7 dni.
Pamiętam,że sporo było ciąż w z grudnia ubiegłego roku.
Może czas świąt będzie dla nas łaskawszy.
Ściskam Was
Dla mnie 4lata temu był to przepiękny czas.

No mnie dni płodne wypadają tak na 18 - 19 grudnia (pomiędzy sprzątaniem zmolestuję męża)

spokojnie..... co ma być to i tak będzie wiec nie unikniesz! Zycze ci aby jutro @ sie nie pojawiła! rozumiem ze testujesz tak? powodzenia Nie. Jutro mam pierwszy termin spodziewanej @. Moze przyjsc w czwartek lub w piatek. A wszystko dlatego, ze ostani cykl wydluzyl sie o 3 dni i teraz nie wiem czego sie spodziewac. Ale jesli do piatku nie przylezie - wtedy testuje.maćku ty agentkospokojnie..... co ma być to i tak będzie wiec nie unikniesz! Zycze ci aby jutro @ sie nie pojawiła! rozumiem ze testujesz tak? powodzenia
![]()