• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ja tez podejmuje starania by ponownie zostac mama, myslalam ze to juz nastapilo ale odebralam dzis wyniki HCG beta i wynik rozwial moje watpliwosci. Ale bede starac sie dalej, grudzien to tez ladny miesiac na starania, moze Mikolaj da w tym roku taki prezent?

reklama
ja tez podejmuje starania by ponownie zostac mama, myslalam ze to juz nastapilo ale odebralam dzis wyniki HCG beta i wynik rozwial moje watpliwosci. Ale bede starac sie dalej, grudzien to tez ladny miesiac na starania, moze Mikolaj da w tym roku taki prezent?

Martuśka trzymam za Ciebie kciuki, i sama też czekam na jakiś prezencik świąteczny. U mnie taki instynkt, że jak widzę dzidzię to płaczę, ale nie z zazdrości, ale z radości ile ktoś posiada.
Jeju siedzę i jest mi tak strasznie przykro, że jeszcze nie mam fasolki w brzuszku echh, dół się pogłębia w miarę upływu czasu,,,,,,,,

Ostatnia edycja:
Nie. Jutro mam pierwszy termin spodziewanej @. Moze przyjsc w czwartek lub w piatek. A wszystko dlatego, ze ostani cykl wydluzyl sie o 3 dni i teraz nie wiem czego sie spodziewac. Ale jesli do piatku nie przylezie - wtedy testuje.
mhmm :) no to tak jak ja.
chyba w sobotę zatestuję!
Powodzenia! ;-)

Hejka,
Mi też się łezka kręci kiedy widzę te wszystkie Aniołki! A na dodatek wszędzie po rodzinie jest ich sporo!Tylko u nas cisza i każdy pyta kiedy u nas się pojawi Maluszek...:-(
Ale mam nadzieję, że święty Mikołaj w okolicach 6.12 nam wszystkim pomoże...

U mnie też @ zawita na dniach, spodziewam się 28 go., nawet nie muszę testować po prostu czuję, że nic tam w brzuszku nie dzieje się nowego.
Skowronku Tobie i wszystkim starającym życzę fasolki. Oby to nie trwało zbyt długo...inaczej zwariuję......od myślenia, mierzenia temp, obserwacji śluzu:(
przepraszam, że mnie tak wzięło i wprowadzam dołowy klimat na forum, ale jakoś tak łatwiej człowiekowi z wami,
buziaki

milusia wiem co czujesz....
Nie jest łatwo ale musimy być silne i czekać na ten wielki dzień. W końcu nam się uda na pewno zobaczycie:) Jak nie teraz to może w grudniu bo to magiczny miesiąc przecie :)

Pozdrawiam ciepło
i życzę wam II kreseczek na teście!

Milusia nie ma za co!
Widzę po suwaczku ślubnym że ślubowałaś w dniu i miesiącu w którym ja sie urodziłam:) 8 sierpnia :) tak wiec wy świetujecie za rok rocznicę a ja ćwierć wiecze ;-):tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry