• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Wiesz Kiniu wczoraj pomimo tego, że wiedziałam, że ten miesiąc nie zakończy się pozytywnie, zrobiłam teścik no i niestety jedna kreska. Ale już czekam na @ i zaczynam nowe odliczanko:) Chociaż napięcie u mnie spotęgowane, odbija się na mężu, dziś mi powiedział, że krzyczę na niego:) Nawet tiramisu mi nie wyszło. Ale nie poddam się i z nadzieją będę czekała:)
Buziaki

Ch... strzelil bombki - choinki nie bedzie!
Przylazla zolza:wściekła/y:

W tym cyklu wystawiam ciezsza artylerie: Badanie droznosci jajowodow, hormonow, castangnus, siemie lniane, mierzenie tempki, testy owu... O starankach nie wspomne ;-) A jak nie to po nowym roku zolnierze M. Bo sposob "na niemyslenie" juz przerabialam przez jakis rok i tez nie poskutkowal...

Dziewczynki, co myślicie o Personie, ja sobie zamówiłam, tylko nie wiem czy jest aż tak skuteczna:) Ona mierzy poziom hormonu luteinizującego oraz estrogeny.
Zobaczymy co i jak? Chociaż nie można być bardziej cwanym od Boskiego Planu, bo można zamówić cyberkomputer i serduszkować co do minuty a i tak nici z tego. buziaki
A co to takiego?

Ch... strzelil bombki - choinki nie bedzie!
Przylazla zolza:wściekła/y:

W tym cyklu wystawiam ciezsza artylerie: Badanie droznosci jajowodow, hormonow, castangnus, siemie lniane, mierzenie tempki, testy owu... O starankach nie wspomne ;-) A jak nie to po nowym roku zolnierze M. Bo sposob "na niemyslenie" juz przerabialam przez jakis rok i tez nie poskutkowal...

A co to takiego?

Jest to urządzonko, które pierwotnie miało służyć do antykoncepcji, obecnie jest powszechnie używane przez kobietki planujące dzidzię. Ja odkupiłam od Pani, która również miała straszne problemy z zajściem w ciąże, odstawiła testy owulacyjnie, zaufała urządzonku i za drugim razem się jej udało:)
Podaję link Persona - naturalna, zapobiegania, antykoncepcji, persona, naturalne zapobieganie ciąży, naturalne planowanie, naturalne planowanie rodziny, antykoncepcja

Maćku następnym razem będzie lepiej zobaczysz:) buziaczki

Co tak puściutko? Czyżby staranka szły pełną parą?

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny-nie wiem czy was to interesuje ale o 16.15 na Polsacie w interwencji będzie o wpływie szczepionek na grypę na płodność -czy coś w tym rodzaju. Pomyślałam że dam Wam znać.
Pozdrawiam
Agata

Hej
Ja wlasnie po pracy, zmeczona i z jakims kiepskim humorem. Chyba PMS :-(
Zreszta od poniedzialku mam lekki dolek, choc lekarka kaze mi sie nie przejmowac i niesluchac tego co mowia inni. To i tak pewne slowa zabolaly. No ale koniec z tym mysleniem. Do poniedzialku mysle wszystko sie wyjasni:eek:. A co u Was dziewczęta. Jestem troche nie na bierzaco bo duzo jest nowych osob. Chyba musze sie cofnac kilka stron;-)
Trzymam kciuki za wszystkie

maćku przykro mi że @ przylazła. A jednak sobie wmawiałaś tamte mdlosci widzisz. Nie ma sensu się tak nakręcać.
Powodzenia w nastepnym cyklu.

U mnie objawów ciążowych brak. :sorry:

Biedroneczko nie smutaj się, ja też mam już doła mimo że jeszcze @ nie zawitała. Ale pamietaj że nadal mamy szanse na dzidzię! :)) powodzenia i nie myśl negatywnie. BUZIAK**

Trzymam kciuki za Wasze pozytywne teściki.
Przesyłam ciążowe fluidki.
Łapcie dziewczynki:
Powodzenia!!!

Zafluidkowałam się cała :-):-):-) dziękuję :tak::tak::tak:

agniesiar - ładną masz tempkę :tak: trzymam kciuki :tak:

maćku - przytulam i trzymam kciuki za dobre wyniki :tak:

Wczoraj byłam w kinie na "2012". Jak ktoś lubi karastroficzne typu "Pojutrze" to gorąco polecam :tak: Taka mała rozrywka i oderwanie od rzeczywistości :-)
U mnie temp stoi :-( dziwnie :eek::eek::eek: pozatym tak obserwuje śluz, że chyba jest dziś żółty (zabakteriowany...?) :szok: Za 2 dni do gin więc się coś wyjaśni...

Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie kobietki na forum by @ znikneła na 9 miesięcy :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

maćku przykro mi że @ przylazła. A jednak sobie wmawiałaś tamte mdlosci widzisz. Nie ma sensu się tak nakręcać.
Powodzenia w nastepnym cyklu.
Wiem, ze nie powinnam sie nakrecac, ale co zrobic...:-(
W tym cyklu bede brac Castagnusa, ktory niby likwiduje PMS, wiec moze tym razem nie bede miala "objawow ciazowych". Oby...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry