Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
rzucając swoją michą o podłogę bo woda jej się skończyła. Ona się napiła i poszła spać (nawet teraz chrapie) a ja już usnąć nie mogłam, więc wykorzystałam męża hihi
i już jestem na nogach.
super że wyniczki dobre!Hej Dziewczyny, tu aga. Musze sie podzielić dobrymi wiadomościami, jestem juz po badaniach u endokrynologa i u gina - dali zielone światło na starania o fasolkę. A tak sie bałam, ale wyniczki krwi wzorowe, usg zrobione i tez super.
Pozdrawiam Was:-)

I nie wiem co myśleć... Pobrał mi krew i mocz na badania hormonalne. Zbadał mnie i co do śluzu się nie przejął - powiedział tylko, że może to przed @. Znów na usg powiedział, że to wygląda na II fazę cyklu, bo mam 5 pęcherzyków w czym jeden 6mm (0,53 było na monitorze)...
Powiedział, że wszystko ładnie i czyściutko. Wyniki hormonów idę odebrać we wtorek na 11:00, a do tego czasu mam zwolnienie :-)
Gdzieś czytałam kiedyś, żę II faza to owulacja (dni płodne), a pęcherzyk jeden powinien pęknąć i wydostać komórkę...? tak??