mmm...
Fanka BB :)
i największa farciaraja ta najbardziej smarkata:-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i największa farciaraja ta najbardziej smarkata:-):-):-)
Dziekuje.nie,ja je kupuje.takie bukieciki.przewaznie w piatki.Eijf musze to powiedzieć masz boskie mieszkanie!!! a te kwiaty! Ty je komponujesz??Na prawdę cudowne.Jestem pod mega wrażeniem!
oj tego jakos nie udaje mi sie otworzycWitaj na nasza-klasa.pl - miejscu, w którym znajdziesz swoich przyjaciół! /profile/3255269/ gallery/album/2/3
to zobacz u siebie na privieoj tego jakos nie udaje mi sie otworzyc![]()

Ja podobno bardzo zarosnieta bylam i mialam ciemne wloskiEijf oby sie podało z urodą na tatusia.On ma urode południowca a ja skandynawską,i przeklinam ją.Opalic sie nie można,włosów pofarbować też, bo na jaki? niech z urodą na tatusia sie poda z mózgiem na mamusie.A dla ciekawostki dodam,ze jako noworodek bylam najbrzydszym dzieckiem na oddziale,wyglądałam jak czerwone yeti,bo mama miała poród kleszczowy,no i do tego te rude włosy!!!!!!!!![]()