Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oczywiscie jak mnie przyjely to i ciebie napewnoWitam was Dziewczynki!
Postanowiłam dołączyć do was choć nie jestem na forum nowa. Kiedyś byłam na forum starania, wątpliwości... ale postanowiłam zrobić sobie długą przerwę. Teraz wróciłam z wielkiego sentymentu no i nie powiem, że nie z tęsknoty bo forum naprawdę dużo daje wsparcia. Na codzień nie można z nikim porozmawiać o naszych problemach i staraniach aby zostać mamą. Bo kto nas nie zrozumie lepiej jak dziewczyny z tymi samymi marzeniami.
Teraz moje stare forum nieco wymarło, zaglądam na tamten wątek również ale postanowiłam dołączyć do was i mam nadzieję że mnie przyjmiecie.
hej
mam pytanie czy któraś z Was miala podwyższona prolaktynę?
jakie brałyście leki?czy udało sie Wam zajść w ciąże?
pozdrawiam;-)
Ja narazie bez zadnych badan bo mog gin stwierdza co ma byc to bedzie podstawowe badania i tyle jest polakiem mieszkajacym w szwecji i ma daleko gleboko no ale lepszy ten niz inny stary zgrzyt co mi kolezanki opowiadaly w polsce jest fajnie bo wszystko szczegoilowo badajaWitaj Malutka
Ja mam problemy z wysoką prolaktyną. Kiedyś nie miałam owulacji, miałam wysoką prolaktynę po obciążeniu i leczyłam ją Dostinexem. Podziałał szybko i było ok, owulacja wróciła. Teraz znów mam wysoką prolaktynę ale bez obiążenia i wybieram się do lekarza w styczniu, pewnie znów będe brała Dostinex lub ewenualnie Naprolac. W ciąże z wysoką prolaktyną chyba się nie zachodzi, bynajmniej moja ginka mówiła że nie jest to możliwe.
Svensonka dzięki za miłe przyjęcie!
Witaj Malutka
Ja mam problemy z wysoką prolaktyną. Kiedyś nie miałam owulacji, miałam wysoką prolaktynę po obciążeniu i leczyłam ją Dostinexem. Podziałał szybko i było ok, owulacja wróciła. Teraz znów mam wysoką prolaktynę ale bez obiążenia i wybieram się do lekarza w styczniu, pewnie znów będe brała Dostinex lub ewenualnie Naprolac. W ciąże z wysoką prolaktyną chyba się nie zachodzi, bynajmniej moja ginka mówiła że nie jest to możliwe.
Svensonka dzięki za miłe przyjęcie!

hej
mam pytanie czy któraś z Was miala podwyższona prolaktynę?
jakie brałyście leki?czy udało sie Wam zajść w ciąże?
pozdrawiam;-)
Ja tez mam ten problem. Ale dopiero zaczynam leczenie - biore bromergon.W ciąże z wysoką prolaktyną chyba się nie zachodzi, bynajmniej moja ginka mówiła że nie jest to możliwe.

Nie chce sie czepiac, ale uzywaj znakow interpunkcyjnych, bo niewiele zrozumialam z Twojej wypowiedzi...Ja narazie bez zadnych badan bo mog gin stwierdza co ma byc to bedzie podstawowe badania i tyle jest polakiem mieszkajacym w szwecji i ma daleko gleboko no ale lepszy ten niz inny stary zgrzyt co mi kolezanki opowiadaly w polsce jest fajnie bo wszystko szczegoilowo badaja