reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Strasznie dużo naklikałyście! Mnóstwo czytania, ale właśnie skończyłam :tak:

e_milcia - dziękujemy za dobre słówka ;-) napewno każdej z nas się uda zafasolkować :tak:

lopop, asiucha-L, malutka83 - witajcie na forum :-)

malutka83 - moim zdaniem temp w okresie choroby powinnaś odrzucić do analizy, bo jest zakłucona, a w reszcie masz skoki tak jak ja, czyli owulacji nie było. Mierz temp w następnym m-cu, bo przez chorobę kiepski wykres wyszedł. Następny będzie na pewno lepszy :tak:

agutkaZG, maćku, skowronek - dziękuję :-:)tak:

Ostatnia edycja:
nie miałam monitoringu...narazie mierze temp, choć wiem ze to nie daje 100% pewnosci ze owulacja byla...organizm pokazuje ze sie do niej przygotowuje (skok temp o 0,2 stopnia C) ale niekoniecznie musi ona wystapic....dobrze to rozumiem?

Pewnie tak. A mialas robiony monitoring, zeby sprawdzic, czy owulka jest w porzadku?

Aham - to moze ja tez go lykam. Tylko ja w aptece kupuje olej z wiesiolka w zielonym opakowaniu:-D

Ja też mam z zieloną nalepką, ja mam polski odpowiednik, jest tańszy... :sorry:
Malutka83 ja również polecam stronę www.28dni.pl , wykresy są bardziej przejrzyste i zawsze ktoś może na nie zerknąć i coś podpowiedzieć

Ostatnia edycja:
Strasznie dużo naklikałyście! Mnóstwo czytania, ale właśnie skończyłam :tak:

e_milcia - dziękujemy za dobre słówka ;-) napewno każdej z nas się uda zafasolkować :tak:

lopop, asiucha-L, malutka83 - witajcie na forum :-)

malutka83 - moim zdaniem temp w okresie choroby powinnaś odrzucić do analizy, bo jest zakłucona, a w reszcie masz skoki tak jak ja, czyli owulacji nie było. Mierz temp w następnym m-cu, bo przez chorobę kiepski wykres wyszedł. Następny będzie na pewno lepszy :tak:

agutkaZG, maćku - dziękuję :-:)tak:
Scully dziekuje Ci za powitanie:)jest mi bardzo milo że znalazlam to forum:-)

Bardzo dziękuję :sorry::tak::-)
Szczerze mówiąc aż się trochę boję, że znów nie wyjdzie...
To były by najszczęśliwsze święta w moim życiu :-):-):-)

Różowo u mnie nie było, jestem po laparoskopi obu jajników... :((

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry