Svensonka
Fanka BB :)
To jesteś ze Szwecji?
Ciekawe jaka tam jest opieka ginekologiczna bo w Anglii koleżanka opowiadała mi że tragedia.
Skowronku mi przy obniżaniu prolaktyny bardzo zależało przedewszystkim na powrocie owu bo nie miała, ale po 1,5 miesiąca jak robiłam prolaktynę to była w normie. Lek który brałam dzieła długofalowo i bierze się go tylko raz w tygodniu no i nie powoduje skutków ubocznych jak przy bromergonie.
A stres robi swoje sama wiem bo podejrzewam że mój ostatni wynik wysokiej prolaktyny z listopada jest powodem stresu.
Skowronku a co to są cysty, czym różnią się od torbieli? Bo ja mam torbiel.
No wlasnie mam polaka ginekologa ale niepowaznie podchodzi do sprawy[B pisze:maćku[/B];4642942]Ja tez mam ten problem. Ale dopiero zaczynam leczenie - biore bromergon.
Teoretycznie wysoka prolaktyna jest skutecznym "srodkiem antykoncepcyjnym". Ale jak szukalam info na ten temat, to znalazlam wypowiedzi kobiet, ktore pomimo to zaszly w ciaze. Mam nadzieje, ze i nam sie uda!!!
QUOTE]
No ja się nie dziewie że to skuteczny srodek antykoncepcyjny skoro nie miałam owulacji.
Ja nie mierze, u mnie to nie ma sensu mam taką pracę że mam zmiany 24 godzinne no a w pracy nie mam warunków aby pchać tam sobie termometr :-)
Bardzo mi przykro, może to nie ten wątek ale zawsze można porozmawiać o wszystkim. Wiem co przechodzisz bo moja mama też dużo chorowała.
Trzymaj się cieplutko!
czesc zywiol dobre chyba czasami jednak sie udaje ja wysprzatalam cale mieszkanie odgrzalam obiad i teraz jem idziemy z m na spacer bo maly siedzial od rana w domu a mnie juz myslica naszla zeby isc na studja i poczekac jeszcze ze 3 lata codziennie to inne mysli masakraaaaaaAla gratulacje!!!:-) też jestem ciekawa jak to zrobiłaś. Poszłaś na żywioł czy jakies przygotowania??
moj mezulek mowi ze najlepiej w 2011 bo wtedy moja firma budowlana bedzie miala duze dochody i urzad bedzie widzial wiec bede miala duze maciezynskie jakbym miala norm,alna prace a tak kich tylko podstawowa stawka a wszystko kosztujeNo a moje zaczynaja sie w sierpniu 2010 i sa od pon do piat od 9 do 16 jeszcze w ciazy to pochodzilabym ale pozniej to co zrobie sobie przerwe to bede musiala rok czekac aby dojsc do innej grupy tymbardziej ze to prywatne i duzooooo kasy za 2.5 roku chca a jakbym w miedzyczasie chciala dorobic to nawet nie mam kiedy i jak nie chce mezowi na karku siedziec i do tego mamy isc w styczniu do banku o pozyczke na nowe mieszkanie o ile nam dadza
Czasami sama sie smieje z siebie ze jestem zakrecona jak sloik ogorkow bo sama nie wiem czego chce.Wyjechalam z polski po liceum wszyscy rowiesniczy kurcze magister inzynier albo doktor a ja nic normalnie umre owszem nie proznowalam tu przez 7 lat poszlam na wszystkie rodzaje kursow jezyka informatyczne troche prawa itp ale to tylko kursy i mnie strzela ze jestem nikim mala istotka nie znaczaca nic wogole to chyba sama sie doluje wszytkim.Jestem nie ufna i mam bardzo malo znajomych wszyscy klamia i chodzi im wszystkim o pieniadze zagranica normalnie szok.Czasami mam ochote wrocic do polski isc na normalne studja i zyc normalnie a nie jak w wiezieniu ciagle praca dom dziecko sprzatanie i gotowanie.Mam 25 lat a czuje sie jak stara dupa do czego to podobne.Mamy jednozycie i powinnismy sie cieszyc kazda chwila ja ubolewam nad kazda czemu tak jest?moj mezulek mowi ze najlepiej w 2011 bo wtedy moja firma budowlana bedzie miala duze dochody i urzad bedzie widzial wiec bede miala duze maciezynskie jakbym miala norm,alna prace a tak kich tylko podstawowa stawka a wszystko kosztuje
Ide na spacer ochlone troche wroce kolo 8 caluje wszystkie staraczkiCzasami sama sie smieje z siebie ze jestem zakrecona jak sloik ogorkow bo sama nie wiem czego chce.Wyjechalam z polski po liceum wszyscy rowiesniczy kurcze magister inzynier albo doktor a ja nic normalnie umre owszem nie proznowalam tu przez 7 lat poszlam na wszystkie rodzaje kursow jezyka informatyczne troche prawa itp ale to tylko kursy i mnie strzela ze jestem nikim mala istotka nie znaczaca nic wogole to chyba sama sie doluje wszytkim.Jestem nie ufna i mam bardzo malo znajomych wszyscy klamia i chodzi im wszystkim o pieniadze zagranica normalnie szok.Czasami mam ochote wrocic do polski isc na normalne studja i zyc normalnie a nie jak w wiezieniu ciagle praca dom dziecko sprzatanie i gotowanie.Mam 25 lat a czuje sie jak stara dupa do czego to podobne.Mamy jednozycie i powinnismy sie cieszyc kazda chwila ja ubolewam nad kazda czemu tak jest?
Ostatnio edytowane przez moderatora: