agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
agutka czemu w temppke nie wierzysz????
A nie wiem... Ja taka jakaś niedowierzalska jestem.

no a komu????????;-)
Swojemu mężowi,że Wam się udało!

Jejuś,miałam iść robić surówkę.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agutka czemu w temppke nie wierzysz????
no a komu????????;-)
a witam witam co tam kochana masz jakies dobre wiesci dla spragnionych babeczek wrazen??Mi?Przestań.
Cześć Svensonka. ;-)
Boziu pamietam jak zaszlam zo skarkiem nie mialam stalej pracy tylko dorywcza on nie pracowal i dalismy rade a teraz on ma stala ja na pol etatu plus firma budowlana 4 razy w roku wakacje obiady w restouracjach 2 auta chyuba za dobrze ma i nie chce spacs na nizsza polke ja tak przewiduje moj to jedynak wiec wiadomo o co chodzi he heSvensonka no mój teżciągle o kasie i o pracy bo wiadomo, że teraz to na jego barki spada odpowiedzialność. To dobrze że jest taki odpowiedzialny![]()
no ja też muszę sie wziąć z obiad, a mały nie chce zasnąć i jęczy już pół godziny...kurde
Agutka lepiej nie dowieżać i miło się rozczarować![]()
a witam witam co tam kochana masz jakies dobre wiesci dla spragnionych babeczek wrazen??
Pajkaa jak samopoczucie??? ehhhh daj tu troszkę fluidków:-)
Marulka no właśnie ja też tak myśle, że jak pierwsze zaskoczyło to co z drugim ma być nie tak![]()
No u nas jest to 12 cykl starań teraz leci..... nie licząc naszej wakacyjnej przerwy (myśleliśmy że własnie to nam pomorze ale jednak nie..)
Wszystkim wam życzę aby udało się najszybciej jak to możliwe! Wiem że bardzo tego pragniemy. Tym którym udaje się za pierwszym drugim razem tylko można pozazdrościc naprawde... bo to cud.
I nie zawsze psychika jest przyczyną niepowodzeń....
Pozdrawiam was
i życzę miłej niedzili!![]()
No ale jednak tej malej iskierki brakuje i bylaby cala paczka wiec zobaczymyuuu Svensonka to luksusy;-);-);-) ale dobrze, że chce zapewnić dzieciom to co im trzeba. Oj Agutka on już godzinę zasypiawyciąga sobie zabawki z pudełka, wyciąga szczebelki z łózeczka....kurcze
![]()
To czekamy i trzymamy kciukoleDokładnie!
A Michałka daj no tu do Cioci - już ja go ładnie ułożę do snu. :-)
Oprócz tempki 37,5 i bolącego lewego jajnika - nie mam.Ale mam nadzieję,że za 8 dni będę miała ich więcej.
![]()
Niestyety bardzo czesto psychika nie gra zadnej roli... Jest mnostwo innych przyczyn, o ktorych czlowiek nawet nie ma pojecia dopoki go to nie spotka lub nie zaglebi tematu. A Wasze jednorazowe podejscie to faktycznie jakis cud. Zazdroszcze.a do nas nie, bo sie udalo za 1. podejsciem. ale wiem, ze czesto tak bywa niestety. wiem tez, ze zwykle jest to zwiazane z psychiką..
Moze sie jeszcze odbije... Oby!!!cześć kobiety!!!
Marulka, u mnie też chyba lipa...bo dziś tempka również w dół...:-wściekła/y: