reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Svensonka no mój teżciągle o kasie i o pracy bo wiadomo, że teraz to na jego barki spada odpowiedzialność. To dobrze że jest taki odpowiedzialny:tak:

no ja też muszę sie wziąć z obiad, a mały nie chce zasnąć i jęczy już pół godziny...kurde :no:
Agutka lepiej nie dowieżać i miło się rozczarować:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mi? :cool2: Przestań. :-p

Cześć Svensonka. ;-)
a witam witam co tam kochana masz jakies dobre wiesci dla spragnionych babeczek wrazen??

Svensonka no mój teżciągle o kasie i o pracy bo wiadomo, że teraz to na jego barki spada odpowiedzialność. To dobrze że jest taki odpowiedzialny:tak:
Boziu pamietam jak zaszlam zo skarkiem nie mialam stalej pracy tylko dorywcza on nie pracowal i dalismy rade a teraz on ma stala ja na pol etatu plus firma budowlana 4 razy w roku wakacje obiady w restouracjach 2 auta chyuba za dobrze ma i nie chce spacs na nizsza polke ja tak przewiduje moj to jedynak wiec wiadomo o co chodzi he he

no ja też muszę sie wziąć z obiad, a mały nie chce zasnąć i jęczy już pół godziny...kurde :no:
Agutka lepiej nie dowieżać i miło się rozczarować:tak:

Dokładnie! :tak:
A Michałka daj no tu do Cioci - już ja go ładnie ułożę do snu. :-)

a witam witam co tam kochana masz jakies dobre wiesci dla spragnionych babeczek wrazen??

Oprócz tempki 37,5 i bolącego lewego jajnika - nie mam. :sorry: Ale mam nadzieję,że za 8 dni będę miała ich więcej. :-D

uuu Svensonka to luksusy;-);-);-) ale dobrze, że chce zapewnić dzieciom to co im trzeba. Oj Agutka on już godzinę zasypia:szok: wyciąga sobie zabawki z pudełka, wyciąga szczebelki z łózeczka....kurcze:wściekła/y:

Pajkaa jak samopoczucie??? ehhhh daj tu troszkę fluidków:-)
Marulka no właśnie ja też tak myśle, że jak pierwsze zaskoczyło to co z drugim ma być nie tak:tak:

*************************************************************************************** daje duzo fluidków :-D czuje sie juz troszke lepiej a jutro usg wiec mam nadzieje, ze wszystko bedzie OK

No u nas jest to 12 cykl starań teraz leci..... nie licząc naszej wakacyjnej przerwy (myśleliśmy że własnie to nam pomorze ale jednak nie..)

Wszystkim wam życzę aby udało się najszybciej jak to możliwe! Wiem że bardzo tego pragniemy. Tym którym udaje się za pierwszym drugim razem tylko można pozazdrościc naprawde... bo to cud.
I nie zawsze psychika jest przyczyną niepowodzeń....

Pozdrawiam was
i życzę miłej niedzili! :)

Kochana ale widzisz czekanie popłaca ;-)trzymam mocno kciukole

uuu Svensonka to luksusy;-);-);-) ale dobrze, że chce zapewnić dzieciom to co im trzeba. Oj Agutka on już godzinę zasypia:szok: wyciąga sobie zabawki z pudełka, wyciąga szczebelki z łózeczka....kurcze:wściekła/y:
No ale jednak tej malej iskierki brakuje i bylaby cala paczka wiec zobaczymy

Dokładnie! :tak:
A Michałka daj no tu do Cioci - już ja go ładnie ułożę do snu. :-)

Oprócz tempki 37,5 i bolącego lewego jajnika - nie mam. :sorry: Ale mam nadzieję,że za 8 dni będę miała ich więcej. :-D
To czekamy i trzymamy kciukole

a do nas nie, bo sie udalo za 1. podejsciem. ale wiem, ze czesto tak bywa niestety. wiem tez, ze zwykle jest to zwiazane z psychiką..
Niestyety bardzo czesto psychika nie gra zadnej roli... Jest mnostwo innych przyczyn, o ktorych czlowiek nawet nie ma pojecia dopoki go to nie spotka lub nie zaglebi tematu. A Wasze jednorazowe podejscie to faktycznie jakis cud. Zazdroszcze.

cześć kobiety!!!

Marulka, u mnie też chyba lipa...bo dziś tempka również w dół...:-:)wściekła/y:
Moze sie jeszcze odbije... Oby!!!

reklama
Do góry