LauraOna
Fanka BB :)

Witam Was kobiety:-)
Widzę,że przez weekend wiele się tu działo.
Ja w tym miesiącu mam urlopik od staranek bo tak jak pisałam miałam owulkę w 6dc i gin to potwierdził wrrrrr.Chorowałam na grypę i ze staranek nici.Kazał mi przyjść w styczniu z wynikami badań hormonów ale narazie nie pozwala się starać bo sam nie wie co mi dolega ( plamienia 10 dni przed @).
W styczniu idę na USG i wraz z wynikami może się dowiem co mi dolega.
Jagódko życzę pięknych dwóch czerwonych II:-)
agutko - ja dziś też planuję ubrać choinkę bo wyjeżdżam do rodziny na 2 tygodnie i muszę nacieszyć nią oczy:-) Lubię ubierać choinkę ale nie rozbierać
svensonka nie napisałaś w którym dniu cyklu jesteś.Niektóre panie plamią w środku cyklu co jest podobno związane z owulką.Ja plamię prawie cały miesiąc już teraz więc nie pomogę.
Dziewczyny pozdrawiam Was
P.S Oby dzieciątko przyniosło Wam pod choinkę dzieciątko hihi

Widzę,że przez weekend wiele się tu działo.
Ja w tym miesiącu mam urlopik od staranek bo tak jak pisałam miałam owulkę w 6dc i gin to potwierdził wrrrrr.Chorowałam na grypę i ze staranek nici.Kazał mi przyjść w styczniu z wynikami badań hormonów ale narazie nie pozwala się starać bo sam nie wie co mi dolega ( plamienia 10 dni przed @).
W styczniu idę na USG i wraz z wynikami może się dowiem co mi dolega.
Jagódko życzę pięknych dwóch czerwonych II:-)
agutko - ja dziś też planuję ubrać choinkę bo wyjeżdżam do rodziny na 2 tygodnie i muszę nacieszyć nią oczy:-) Lubię ubierać choinkę ale nie rozbierać

svensonka nie napisałaś w którym dniu cyklu jesteś.Niektóre panie plamią w środku cyklu co jest podobno związane z owulką.Ja plamię prawie cały miesiąc już teraz więc nie pomogę.
Dziewczyny pozdrawiam Was
P.S Oby dzieciątko przyniosło Wam pod choinkę dzieciątko hihi

Wszystkie fora.....i wniosek jeden. Jedna ma tak, druga inaczej. Niestety. A że różowy to możliwe że owulka.ale gęsty śluz i nierozciągliwy to znowu raczej na owulkę nie podchodzi..a fasolka też możliwa
 także jednoznacznej odpowiedzi nie dam
 może takie jakieś przejściowe albo faktycznie wczesna owulka bo i tak może być. nie denerwuj sie;-)